Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Her zamanki gibi iyi oynadı sadece son vuruşlarda şanssızdı

Resmen bir tarafını yırttı. Çok doğru koşular yaptı.. Hemen her pozisyonun içerisinde vardı. Bizim kadar kaçırdığı gollerde o da sinirlendi. Maçtan sonrada taraftara giderek özür dilemiş.

Bizi böyle adamlar lazım değilmiydi ? Adam yüreğiyle oynuyor. Bu kutsal formanında değerini biliyor.

Guizalasti bu mac ):

Hem kendi uzuldu hem de bizi uzdu.

teşekkürler elmander mücadelen içun ama senin de dediğin gibi tek santrafor olmaz olmamalı sen mutlaka kaleye yüzün dönük şekilde oynamalısın

Acayip sağlam,fizik gücü süper.Sadece son vuruşlarda kötüydü.Aslında ben Aydın'ın,Emre Çolak'ın yerinde olsam kendimi köprüden aşşağa atarım.Yahu hiçmi örnek almazlar bunları merak ediyorum.(Hırs,çalışma azmi olarak).Hem Ujfa hemde Elmander müthiş profesiyoneller.

Baros ile yanyana fazla göremedik. Haftaya Riera yerine Sercan onbir başlarsa daha iyi verim alabiliriz.

Bir ara 3 mersinlik yere düşmüşdü o sahne güzeldi.

Bugün atamadı ancak bir daha ki hafta atar. Çünkü çabalıyor birşeyler için. Reissin!

sadece topu çizgiden geçiremedi onun dışında müthişti reis :yenieek:

torres bpmboş kalelere gol kacırıyor. milito sacmalıyor. bu adam o pozisyonlara girmek icin caba sarfetmen lazım. bu adamda sarfediyor. ha bana görede 1 forvet alınmalı.bu adamın önüne.

Reyis sakallarini kestirmeseydi atardi bence bugün golünü.

reyise yakıştıramadım kaleciyi geçip dışarı atmasını

Bjk macinda sag kanat Elmander, sol kanat Engin, forvet Baros, göbek ayhan melo selcuk denemeliyiz

2 ayda kaçırmadığı golü bir maçta kaçırdı. Şanssızlık

26lc7.jpg

kendi yaptığım bir foto :)

Elmanderi sag kanata baglamamak gerek. 2. Eboue vakasi olur.

Haa mucadele eder elinden geleni yapar, ama forvet olarak daha iyi olur.

Tamam hocam haklisin ama sag kanatta Kazimdan filan iyi oynar. Forvete Barosu koyariz. Milli takimdada sag kanat oynuyor bazen. Olmassa cift forvete döneriz yada Baros kötüyse cikar yerine sercan yada Kazim girer.

Bir pozisyonda Eboue orta mı yapayım yoksa kendim mi kaleye gideyim diye karar veremedi. Sonunda Elmander'e orta yaptı ama, Artık Elmander tek değildi, kaleci ve Mersinli defans oyuncusu Elmander'e iyice yaklaşmıştı. Bir kaç saniye önce orta yapılsaydı Elmander bomboştu daha kolay şu imkanı vardı, %90 gol olurdu.

Geri
Üst Alt