- 16 Kasım 2010
- 10.209
- 949
- 1.578
Cevap: #9 Johan Elmander
Ayağında problemi vardı.Haftaya eski Elmander'i izleriz. :ka19:
Ayağında problemi vardı.Haftaya eski Elmander'i izleriz. :ka19:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
toparlar,hakkıdır da şu ara formsuzluk.
takılsın biraz böyle,önemli maçlar yaklaşırken açılır zaten
aynen
önemli maclarda ortaya ciksin, simdi öyle yada böyle atan , kurtaran cikiyor zaten

Seni gidi seniiii [reyis]![]()
niye, baros mu diceksin haha
barosa uyuz oluyorum, sevmiyorum ama adam atmaya basladi öyle yada böyle, ben bu yuzden yavas yavas susmaya basladim.
niye, baros mu diceksin haha
barosa uyuz oluyorum, sevmiyorum ama adam atmaya basladi öyle yada böyle, ben bu yuzden yavas yavas susmaya basladim.
baros ne kadar atsada güvenmiyorum.
terkeden sevgili gibi adam.geri döner ama içinde hep bi güvenizlik olur yine gider diye.zaten gene gider.
barosta o hesap

Baroş'u sevmiyorum ne demek.
Çarpılırsın la tövbe tövbe
sevmiyorum demek abartili olur, ama cok pis uyuz oluyorum, mac izlerken barosa o kadar düz gidiyorum ki, artik tepki vermek icin barosu aramaya basladim maclarda...
gol atamiyor olabilir, bos kaleye de kacirabilir, sorun yok ama o top ezmeleri var ya, kendini yere brakmalari, kafasini kaldirmadan rakibin üstüne gidip, topu kaybetmesi, cok az kosmasi, bunalr deli ediyor beni.
yoksa gol kacirmis, gol atamamis, sorun bu degil.
Salman,
Top ezmesi diye bir olay yok. İstediği topları alamaması diye bir olay var, bir de, kanatlardan sağlam birdirme sıkıntısı gerçeği var. Bu ikisi çözüldüğünde, Baros = gol makinesi [bunun uzerine yemin ediyimmi isterseng? o kadar iddialı ve eminim cunku]. Alacağın hiç bir forvet Baros'un yapacağı katkıyı yapamaz, bundan emin ol. [He alırsın baba bir forvet, o ayrı, ama biz ne zaman gerçek para harcadıkki forvet'e??]