Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Ayağında problemi vardı.Haftaya eski Elmander'i izleriz. :ka19:

Takım hücum yapamıyor iken bizi ileri taşıyan Elmander'di. Formsuz olabilir en kısa zamanda düzelecektir.

El parmağındaki vidayı aldırdığı için sakınarak oynuyor. Düzelecektir bir kaç maç içinde.

En kısa zamanda toparlanması dileğiyle. 17. haftadan beri iyi değil açıkçası.

kupa macinda mutlaka yerine sercan oynasin ama elmander yakinda kendini bulur, bundan suphem yok

aynı elmander degil . ama gerekçeleri var . en kısa sürede eski haline döner.

BUGÜN sahada yoktu ne yazıkki. aman reis kendine gel sana ihtiyac var.

toparlar,hakkıdır da şu ara formsuzluk.

takılsın biraz böyle,önemli maçlar yaklaşırken açılır zaten

Baroş'u sevmiyorum ne demek.

Çarpılırsın la tövbe tövbe

niye, baros mu diceksin haha

barosa uyuz oluyorum, sevmiyorum ama adam atmaya basladi öyle yada böyle, ben bu yuzden yavas yavas susmaya basladim.

baros ne kadar atsada güvenmiyorum.

terkeden sevgili gibi adam.geri döner ama içinde hep bi güvenizlik olur yine gider diye.zaten gene gider.

barosta o hesap

baros ne kadar atsada güvenmiyorum.

terkeden sevgili gibi adam.geri döner ama içinde hep bi güvenizlik olur yine gider diye.zaten gene gider.

barosta o hesap

Avrupa'da muhtemelen 200'den fazla top flight takım Baros gibi bir forvet'in anca hayalini kurabilirken, buda ilginc bir entry olmus [heis] :ka21:

Baroş'u sevmiyorum ne demek.

Çarpılırsın la tövbe tövbe

sevmiyorum demek abartili olur, ama cok pis uyuz oluyorum, mac izlerken barosa o kadar düz gidiyorum ki, artik tepki vermek icin barosu aramaya basladim maclarda...

gol atamiyor olabilir, bos kaleye de kacirabilir, sorun yok ama o top ezmeleri var ya, kendini yere brakmalari, kafasini kaldirmadan rakibin üstüne gidip, topu kaybetmesi, cok az kosmasi, bunalr deli ediyor beni.

yoksa gol kacirmis, gol atamamis, sorun bu degil.

sevmiyorum demek abartili olur, ama cok pis uyuz oluyorum, mac izlerken barosa o kadar düz gidiyorum ki, artik tepki vermek icin barosu aramaya basladim maclarda...

gol atamiyor olabilir, bos kaleye de kacirabilir, sorun yok ama o top ezmeleri var ya, kendini yere brakmalari, kafasini kaldirmadan rakibin üstüne gidip, topu kaybetmesi, cok az kosmasi, bunalr deli ediyor beni.

yoksa gol kacirmis, gol atamamis, sorun bu degil.

Salman,

Top ezmesi diye bir olay yok. İstediği topları alamaması diye bir olay var, bir de, kanatlardan sağlam birdirme sıkıntısı gerçeği var. Bu ikisi çözüldüğünde, Baros = gol makinesi [bunun uzerine yemin ediyimmi isterseng? o kadar iddialı ve eminim cunku]. Alacağın hiç bir forvet Baros'un yapacağı katkıyı yapamaz, bundan emin ol. [He alırsın baba bir forvet, o ayrı, ama biz ne zaman gerçek para harcadıkki forvet'e??]

Salman,

Top ezmesi diye bir olay yok. İstediği topları alamaması diye bir olay var, bir de, kanatlardan sağlam birdirme sıkıntısı gerçeği var. Bu ikisi çözüldüğünde, Baros = gol makinesi [bunun uzerine yemin ediyimmi isterseng? o kadar iddialı ve eminim cunku]. Alacağın hiç bir forvet Baros'un yapacağı katkıyı yapamaz, bundan emin ol. [He alırsın baba bir forvet, o ayrı, ama biz ne zaman gerçek para harcadıkki forvet'e??]

o zaman ben böyle top bekleyen golcu istemiyorum, ben webo gibi, niang gibi golcü istiyorum.

yoktan gol yapicak golcü istiyorum elmanderin yanina.

elmanderin yanına burak iyi gider de bence.

Geri
Üst Alt