Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Bu transfer pek önemsenmedi gibi ama bu golle ben burdayım dedi Johan abimiz :D

Attığı golle ohannes dedirtti, aynen devam!

Çok iyi bir alternatif olacak. Tipik forvet gollerinden ziyade klas goller izlettirecek bize ayrıca :)

bu sezon ki transferlerin hepsinde cok mutlu oldum, elmander de dahil, hepsinin gelisine sevindim, en ufak olumsuz cümle kurmadim, bugünde ödülünü aldim

Adam bakti karsida premier lig takimi, ee stad da premier lig stadlari gibi hatta daha guzel, dayanamadi premier lig golu atti.:D

O degil de bu attigi gol bana Elano'nun golunu hatirlatti. Elano'nun Ali Sami Yen'deki ilk maciydi sanirim, oyuna sonradan girip mukemmel bir gol atmisti. Umarim Elmander'in sonu Elano gibi olmaz, cok basarili olur.

Adam bakti karsida premier lig takimi, ee stad da premier lig stadlari gibi hatta daha guzel, dayanamadi premier lig golu atti.:D

O degil de bu attigi gol bana Elano'nun golunu hatirlatti. Elano'nun Ali Sami Yen'deki ilk maciydi sanirim, oyuna sonradan girip mukemmel bir gol atmisti. Umarim Elmander'in sonu Elano gibi olmaz, cok basarili olur.

Elmander'in attığı gol daha zor :D

Oynattigi taktige gore simdi Baros ve elmander forveteki tek pozisyon icin mi kapiscaklar?

Golünden sonraki Stancunun hali gidiyo olmasından kaynaklanıyo galiba.:)

Ben Elmander'i eskiden beri takip ederim.

Brøndby'den beri.

Dun aksam bir kez daha bu adama neden hayran oldugumu gøsterdi bana. Tek goluyle degil, o pres yapisi, top kapmalari.

Top kaptirinca hemen pres, tam bizlik adam.

Golü mükemmeldi. Tebrikler reis. :tiphat:

iyi bir alternatif, kaliteli bir yedek kulübesi olacak

Kendini ispat etmek için çabalaması çok iyi. Sanki adı-sanı hiç duyulmamış ispata ihtiyacı olan futbolcular gibi. Attığı nefis gol hem kendine olana özgüvenini artırdı hemde taraftarlar için de önemli bir veri oldu. İnşallah gün geçtikçe daha iyi olacak.

süper bir gol attı dahası deli gibi pres yapıyor adam

Geri
Üst Alt