Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Baros > Elmander

Hiç kusura bakmayın. Elmander şindik göze hoş geliyor meliyor Baros'un yaptıklarını unutacak değilim Baros büyük golcüdür. (burdan Elmander'e salladığım düşünülmesin bende çok seviyorum Elmander'i çok baba forvet. Ancak Baros'tan bahsediyoruz. Orada bir fren.) Takım iyi oynadığı zaman Baros uçar gider.

4-4-2'de Elmander > Baros olur çünkü Baros tarzı bir santrafor daha var elimizde (Sercan) fakat Elmander şuan özel bir konumda benim gözümde onun tarzında santrafor yok başka. Ayrıca Baros'u tek santrafor sahaya süreceksek arkasında mutlaka yaratıcı bir pasör oyuncu olması lazım aksi taktirde tam performans alamayız. Aklıma Misimovic geliyor, üzülüyorum ya :)

2zjfa6u.png

:asd:

Servet'in de ara sıra çok şık kafa golleri var.Şimdi Servet çok mu iyi kafa vuruyor?

bu Baros hayranligi nerden geliyor anlamadim. adamin ismi var cismi yok su haliyle. sakatlandi, toparlanamadi, bitti. üstelemenin alemi yok.

elmander garibim takım 10 kişi kalınca ilerde tek başına debelenip durdu.elinden geleni yapmaya çalıştı

Elmander 'i de beğendim. Olabildiğince topu tutmaya çalıştı. İlk pozisyonu vardı bir adım daha atıp vursa daha iyiydi ama ağır kaldı.

En az 300 tane top indirdi ama 10 kişi olunca ve yanında kimse olmayınca boşa gitti hepsi.

Elmander ile iyi anlaşacak birini bulduk mu tamamdır.Bu sercan olur baroş olur.Elmanderin kesin oynaması lazım ama.

Çok iyiydi.Basit,faydalı işler yaptı maç boyu.Baros-Elmander 2lisini izleyebilsek keşke.(Baros'un toparlanacağına eminim).

yanında adam lazım ya da bu adamı ortalarla besleyebilecek,o zaman çok can yakar

Bu adama topu indireceksin 4-4-2 de yanındaki milito tarzı bir bitiriciye atıcak kafayla. baroşun penaltı olan posizyonundada elmander indirdi.

Tek başına kaldı hiç bir destek yoktu, yani 10 kişide olsak çıkmaz mı takım ileri yok abi.

bugün müthiş oynadı çok sağlam fiziği var yanında golcü bir adam alsaydık çok daha faydalı olurdu defansı çok yoran bir tarzı var

Hem top saklıyor hem de zamanı geldiğinde basıyor çalımı gidiyor. Banko oynamalı.

Geri
Üst Alt