Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

elmander müthiş arzulu çok kuvvetli ama kanatlardan ve on numara mevkinden gerekli desteği alamıyor kazımla falan oynaması forvetlerin performansını düşürüyor eleştirmek yanlış olur gol pozisyonu buldu da mı atamadı

Tek forvet oynarsak Baros veya Elmander ikisi de sıkışır defansların arasında.

tek basina 500 hp mucadele verdi. top tuttu falan da sercan ve fit bir barosta olan CUTTING EDGE yok malesef. ama onlara oranla daha komple bir forvet. severiz

kazım yerine sercanla oynasın. performansı yüzde 30 arttar.

Yıllar sonra ilk kez rakip savunmayı taciz eden onlarla boğuşup alan yaratan santrafora kavuşmamız sevindirici..

Dünkü mücadelesi çok iyiydi.İlerde çoğalabilirsek daha fazla pozisyona gireceğinden eminim, takım olarak daha iyi hücum etmeye başlayınca kendisini gösterecektir.

İleride bastı ve rakibin oyun kurmasına izin vermedi. Tebrikler

Tv`den izlediğim kadarıyla biraz ağır gibi geldi bana ama mücadelesi güzeldi inş daha iyi olur zamanla.

Ben çok beğendim.

Maç boyunca hiç durmadı. EsEs defansını hırpaladı sürekli.

Bu yıl Melo-Selçuk-Muslera ve Elmander transferleri nokta atış oldu bence.

Bazı yorumcular dün engin ile elmander'i çok kötü bulmuş. Yorumcu demeye bin şahit ister ama yorumculuk yapıyorlar. bknz. kaya çilingiroğlu

Neymiş "forvetsen fırsatları değerlendircekmişin. senin görevin buymuş." Senin kafan sadece o yöne basıyor ise sana birşey diyemeyiz kaya bey. Kapasite meselesi.

Dün Fatih Terim'in elmander'e; önde bas, pres yap, kademeleri doldur vs vs. Taktik verdiği aşikar. Ama bunu anlamamazlıktan geliyorlar ve eleştirmekten de çekinmiyorlar.

Belki Terim başka görev verdi elmander'e. Kafa oraya basmıyor yani. Forvet sadece gol atıcakmış. Mantığa bak :o

biraz hizli olsan keske, iyisinde bazi araya atilan toplarda agir kaliyor..

bide deplasmanda gormek istiyorum..

Bazı yorumcular dün engin ile elmander'i çok kötü bulmuş. Yorumcu demeye bin şahit ister ama yorumculuk yapıyorlar. bknz. kaya çilingiroğlu

Neymiş "forvetsen fırsatları değerlendircekmişin. senin görevin buymuş." Senin kafan sadece o yöne basıyor ise sana birşey diyemeyiz kaya bey. Kapasite meselesi.

Dün Fatih Terim'in elmander'e; önde bas, pres yap, kademeleri doldur vs vs. Taktik verdiği aşikar. Ama bunu anlamamazlıktan geliyorlar ve eleştirmekten de çekinmiyorlar.

Belki Terim başka görev verdi elmander'e. Kafa oraya basmıyor yani. Forvet sadece gol atıcakmış. Mantığa bak :o

Kötü oynayıp,gol atsa yorumlar tam tersi olurdu eminim.:o Ne kafası yaşıyorlarsa...:o

Ben beğendim dün Elmander'i...Çok da mücadele etti.

Çok kötüydü çoğu topu kaybetti nesi beğeniliyor anlamıyorum.

Johan Elmander bence gayet iyiydi tamam biraz ağır oyuncu ama Baros gibi kendini her pozisyonda kendini yere atmıyor ve Pas trafiğini iyi yapıyor yanına Baros veya Sercan 'ı koyarsak daha da etkili olacaktır , özetle Baros 'un yerine Elmander 'in oynamasından yanayım

Geri
Üst Alt