Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Odin gibisin ayni Elmander. Buz devleri ile savastigi gibi Odin'in sahada 90 dakika yilmadan savasiyor.

Cok fazla mucadele ediyor cok cabaliyor cokkkkkkkkk. Digerleri de biraz ona ayak uydurabilse.

Odin yaşlı, Elmander Thor gibi mübarek ama şımarıklığı yok. O yüzden :005:

Vücudunda akıtmak için 1 damlacık ter kalana kadar savaştı en boş top gözüken topa kadar koştu o aldığın para var ya helaller helali olsun senin gibiler başımızn tacı.

Onurlu mücadelen için sonsuz teşekkürler.

2 mactir öyle mucadele ediyor ki, savasiyor ki, bazen yeter la, bukadarida olmaz diyorum.

bi arda bi misimoviç olaydı.....müthiş olcaktı onun için !adamı forvette yetim bıraktık anasını satıyım !

Helal olsun bu adama.Birde bedavaya aldık.

Bu arada İngiltereden yapılan bütün transferler çok iyi performans gösteriyor Türkiyede.İngilterede orta düzey olan adam burda kral oluyor.Bundan sonra transfer yaparken ingiltereye ağırlık vermek lazım.

Bu arada İngiltereden yapılan bütün transferler çok iyi performans gösteriyor Türkiyede.İngilterede orta düzey olan adam burda kral oluyor.Bundan sonra transfer yaparken ingiltereye ağırlık vermek lazım.

ligin kalitesinden dolayı o

Aslında mevkisinde oynadığında iyi oynayacağını düşünüyorum ama senin bu yazın akıllara Eboue'yi getiriyor.

Aslında mevkisinde oynadığında iyi oynayacağını düşünüyorum ama senin bu yazın akıllara Eboue'yi getiriyor.
Eboue nin daha mevkisinde oynadığını göremedik,o yüzden eboue hakkında yorum yapamam şu an için.Sabri kart cezalısı olduğundan haftaya eboue yerinde oynayacak,o zaman değerlendiririz eboue yi.

Iskandinavya futbolcusu beyler. Basindan beri bu adama guveniyorum, Baros'dan cok daha iyi bir santrofor oldugunu savundum. Bu adam cok, cok daha iyi performans sergiliyebilir. Ne yazikki kanatlar calismiyor. Onunla ver-kac yapacak adamlar az. Duvar olarak kullanmak icin en uygun futbolculardan biri. Hem cok guclu, hem ayaklarina hakim.

Iskandinavya futbolcusu beyler. Basindan beri bu adama guveniyorum, Baros'dan cok daha iyi bir santrofor oldugunu savundum. Bu adam cok, cok daha iyi performans sergiliyebilir. Ne yazikki kanatlar calismiyor. Onunla ver-kac yapacak adamlar az. Duvar olarak kullanmak icin en uygun futbolculardan biri. Hem cok guclu, hem ayaklarina hakim.
aynen mehmet abi adamı besliycek kimse yok bizde.

Hücüm presi iyiydi elinden geleni yaptı.

Çok saygı duyuyorum, çok seviyorum. Takımda beni en mutlu eden oyuncu. En güzel yorum bile Elmander'in yanında kifayetsiz kalır..

Koştu,çırpındı takımın ayağa kalkaması için her şeyi yaptı.Emeğine sağlık Elmander :tiphat:

Ne demisler

Johan

Johan

Johan Elmandeeeer

Elmandeer Elmandeer

Johan Elmandeeer

iyike elmanderle ujfaluji yi almışız. düşünün bu iki adamı aldıklarında ala ala bunlarımı alıyorsunuz diyorduk

Elmander için hiçbir zaman öyle demedim, tersine çok mutlu oldum ama itiraf ediyorumki Ujfalusi için dedim ve şimdi utanıyorum :( Elmandere gelince Reis harcanıyor. Don kişot gibi ordan oraya koşuyor garibim tek başına.

iyike elmanderle ujfaluji yi almışız. düşünün bu iki adamı aldıklarında ala ala bunlarımı alıyorsunuz diyorduk

Geri
Üst Alt