Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Helal olsun bu adama.Birde bedavaya aldık.

Bu arada İngiltereden yapılan bütün transferler çok iyi performans gösteriyor Türkiyede.İngilterede orta düzey olan adam burda kral oluyor.Bundan sonra transfer yaparken ingiltereye ağırlık vermek lazım.

buna fransayıda eklemeliyiz. bize (melo hariç) ingiltere ve fransa hariç diğer ülkelerden pek fayda gelmiyor. buda liglerin fiziğe dayalı olmasından kaynaklanıyor. Fransadan yetenkli ve diri isimleri ingiltereden formu düşmüş fakat kaliteli isimleri toplamalıyız. ispanyollar pek türkiyeye uyum sağlayamıyor anlaşılan.

Güçlü fiziği ile bizim ligimize ayak uydurması zor olmadı.Oyun zekası da bizim ligin gayet üstünde, tek forvet oynadığında sırtı dönük oynamasını da biliyor, pres desen maç boyu, mücadelesi zaten en üst düzeyde, hücum anlamında ona ayak uyduracak adamları da olmayan sistemimize monte edersek Elmander'den daha fazla katkı alabiliriz.

Süper Lig'e Mehmet Yıldız'ın yaptığı etkiyi yapıyor. Fiziği çok kuvvetli, koşuyor, top dağıtıyor ve ayaklarına hakim.

Yanına Siyahi bir forvet lazım.Fazla uzun boylu olmayan girdiği pozisyonu yağlayan :happynew:

Takım piyango golle maça galip başlamışkende iyi görüntü vermiyordu;pas organizasyonu yetersiz,kanatları çalışmayan bir takımın o canhıraş presi maç sonuna kadar devam ettiremeyeceği açıkça görünüyordu...Hakemler maçın içine etmese de gidişat iyi değildi yani...Bunları görmeyip sadece hakem üzerinden konuşmak çok büyük yanılgı olur...

Elmander ise zincirin en sağlam halkası olarak parladı yine,oyunun bu kadar içinde olabilen çok az sayıda santrfor vardır...

Hocamız ve pek çok kişi en büyük sorunun santrfor mevkiinde olduğunu,çok iyi bir forvetle işlerin düzeleceğini sanıyor anlaşılan...Allah akıl fikir versin...

Elmander için hiçbir zaman öyle demedim, tersine çok mutlu oldum ama itiraf ediyorumki Ujfalusi için dedim ve şimdi utanıyorum :( Elmandere gelince Reis harcanıyor. Don kişot gibi ordan oraya koşuyor garibim tek başına.

Ben elmander alındığın da sevinmiştim, sonuçta PL görmüş her oyuncu öyle, baros bile geldiğin de kral olmuştu. Elmandere çok güvendim ama ujfa için endişelerim vardı. Ujfa beni yanılttı, elmander ise beklentimin daha da üzerinde çıktı. zaten isveç milli takımında da yaptı yapacağını 3-2 yendikleri maçta 2 gol atmıştı. nede olsa ibrahimovicle yan yana oynuyor adam

Kesinlikle alinan en ønemli oyunculardan biri. Ruhun yeter aslan parcasi.

adam son dkya kadar koştu mücadele etti.geçen sene bu yoktu.böyle adamları bulmaklazım işte maç seçenleri değil.yani ingilterede fransada oynamış iskandinav adamlarını almak lazım ara transferde.

ingiliz ligi görmüş adamın hali bi başka oluyo arkadaş

O aldığın paralar kuruşu kuruşuna helal olsun! Mücadelen için teşekkürler Elmander!

Kim ne derse desin. Elmander'deki ciğer kimse de yok. Son zamanlarda bu kadar özverili, komplekssiz, takımı için herşeyi yapan bir adam görmedim ben.

Adamsın adam :tiphat:

Ne kanatlardan ne de orta sahadan istediği desteği alamamasına rağmen 7 maç(1'i sonradan) 3 gol 2 asist,rakip defansı yıpratması da cabası.

Parasını sonuna kadar hakkediyor.

Arkasina Toivonen gibi birini alsak...

bknz.:

yemede yaninda yat

bide beleşe geldi dimi.

helal olsun:animation:

Kallstrom'u alalim,gol krali olur belki:D

Adamim lan. bunun yanina böyle bir yabanci daha buldukmu tamamdir. Barosla olmayacak.

Geri
Üst Alt