Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

adamsınn varya geLdiğinde fenere karsı gol atcam dedinn tutttun sözünü reissssssssss

Kaleye soktun Volki tolkiyi helal olsun !

Masallah aslanim benim tam anlamiyla bir REIS !

Ilk geldiginde bu forum sayfalarina yazmistim kimse senden sozetmezken.Geri planda kalsada bu sene bizim en yararli futbolcumuz olcak diye.Helal olsun harikasin..

bu kadar iyi oynadıksak aslan payı elmanderindir hem ofansif hem defansif müthiş katkı verdi takıma

Çok baba futbolcusun Elmander. Helal olsun, super bir mac cıkarttın. [NASIL GECIRDI VOLKAN'A AAAGHHHHHH]

bu adam başka yahu. her pozisyonun icinde var adam. fenerin defansını aptala cevirdi. cok iyi golcü olmayabilir. ama cok yararlı bir futbolcu. önünde baros degilde şöyle topu tutabilen ayakta kalabilen biri olsa dahada etkili olur reis.

bu adam başka yahu. her pozisyonun icinde var adam. fenerin defansını aptala cevirdi. cok iyi golcü olmayabilir. ama cok yararlı bir futbolcu. önünde baros degilde şöyle topu tutabilen ayakta kalabilen biri olsa dahada etkili olur reis.

Suarez'i alacağız ya Anderlecht'ten:)

Bu adamın sol ve sag açık versiyonundan istiyorum. Sen nasıl bir insansın Elmander.

aslan aslan hırs istek mücadele müthişsin elmander müthiş !!!

Müthiş adam

Yürekten candan oynadı

90 dakika durmadı

Tebrikler

Topu ayağına alınca ne yapacağını çok iyi biliyor, Baros'a göre en büyük artısı bu. Ayrıca fiziksel olarak da, teknik olarak da Baros'dan iyi. Toplara da daha iyi vuruyor.. Şöyle bakıyorum Baros'un Elmander'den iyi tek bir özelliği yok nerdeyse.

Topu ayağına alınca ne yapacağını çok iyi biliyor, Baros'a göre en büyük artısı bu. Ayrıca fiziksel olarak da, teknik olarak da Baros'dan iyi. Toplara da daha iyi vuruyor.. Şöyle bakıyorum Baros'un Elmander'den iyi tek bir özelliği yok nerdeyse.
Hızı var. bence birbirlerini tamamlıyorlar baros satılmamalı çift forvet olarak çok iyiler

Geri
Üst Alt