Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

hem teknik hem fizikli güçlü yorulmak bilmiyor, süper ..

Melo Elmander ve Ujfalusi bu lige fazla.Gerçekten çok kaliteliler.

Macin tekrarina bakiyorum simdi, adam sag beke yardima gelmis orada top cikarmis, bizim ceza yayi ustunde top kapmis, sol aciktan orta yapmis, ortadan dribbling yapmis, santra uzerinde calim atmis, gol atmis, assist yapmis, yapmis da yapmis adam tek yapmadigi kaleci olup gol kurtarmak, belki onu da yapardi ama top gelmedi.

Inanilmaz bir adam.

iste adam aliyorsan kisiligine bakcan.melo gibi bizim taraftarin sevgilisi olan biri,ujfa gibi kaptan ruhuyla oynayan,elmander gibi profesyonel caliskan adamlari alcan.

o alkölcü jolari,alemci giolari,miziki misimovicleri sallayin.

Toulouse günlerinden beri takip ederim. Bu adamın kariyerinde anlayamadığım tek macerası Bolton'dır.

Adamın dibi.

Ben bugün maçın çoğu döneminde Hakan'a benzettim kendisini. Cidden müthiş özveriyle oynuyor, aldığın her kuruş helal olsun.

Helal olsun baskan ne diyelim sana, Allah sakatliklardan korusun, play-offlara kadar devamini bekleriz, buyuk bir maraton bu sezon ve sana ihtiyacimiz var

20 gol bekliyorum bu sezon play-off hariç. Daha da kendine gelecektir.

Net bir şekilde FB maçının kahramanıydı. Bir forvetin yapması gereken her şeyi yaptı, bunun yanında bir orta saha ve defansın da yapması gereken çoğu şeyi yaptı :)

20 gol bekliyorum bu sezon play-off hariç. Daha da kendine gelecektir.

bence maximum 15 gol atar ama helal olsun bir forvet için çok daha extra işler yapıyor basmadığı yer kalmıyor sahada her topu kovalıyor press yapıyor top tutuyor defansa yardıma geliyor vs.vs. tam anlamıyla takım oyuncusu

Sol bek, ön libero, sağ açık, orta saha, forvet... Adam tek başına takım...

Adam top sürmeye başlayınca kimse durduramıyor, hem aniden hızlanıyor hem kısa kısa dürtebiliyor topu. Messi gibi lan :asd:

Ben bu adamın şutlarına hastayım, öyle bir güç alıp vuruyor ki sanırsın kaleciyle beraber içeri girecek top :asd:

Seni şampiyonlar liginde göreceğim anı sabırsızlıkla bekliyorum be kral!

Geri
Üst Alt