Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

ilk geldiğinden buyana hep destekçisiydim çok sevdiğim bir oyuncu hatta bu yapıda bir forvet çok az yetişiyor değerini bilmek lazım

10 üzerinden 10 elmandere. Müthiş arzulu istekli oynadı.Helal olsun akıttıgın her damla ter e be elmander.

yaninda Sercan denenmeli. cok iyi ikili olurlar bana göre. Baros cok savasiyor, didiniyor ama verim sifir.

Net bir şekilde FB maçının kahramanıydı. Bir forvetin yapması gereken her şeyi yaptı, bunun yanında bir orta saha ve defansın da yapması gereken çoğu şeyi yaptı :)

yanlis görmediysem son saniyelerde yedigim golde ceza sahamizin önünde admai kovalayan yine elmander. (gerci kacirdi, yada faul falan yapilmis olabilir, yerlerdeydi cunku ama canis agolsun, son sanyielerde orda bulunmasi bile inanilmaz birsey)

1 gol, bir asist. yanlis bilmiyorsam en cok kosan topcumuz da elmander idi.

Allah nazardan, sakatliklardan, kazadan, beladan korusun bu adami.

ocakta kim gelecek bilmiyorum ama bu adamin ilk 11 deki yeri garanti gibi.

ayrica o attigi golde, topu arkadasina cikarsaydi, o pozisyon yine kacardi üzdeyüz, en iyi tercihi yapti sut cekerek.

daha öncesinde gene sut cekmisti, baros avermek yerine ama asla kizmadim, cunku barosa verseydi yine kacirirdi.

barosun bom bos karsikarsiya kaldigi pozisyonda son pas gene elmanderden gelmisti, onu bile kaciriyorsa diye düsünmüstür )))

Böyle bir adam kolay kolay gelmez, bana kralı hatırlatıyor.Ama ondan daha fizikli.Takımda en sevdiğim adamlardan.

Müthiş bir futbolcu hemde bedavaya alındı..

Tank resmen tank. Ezip geciyor. Sezon basinda yapmayin, bak pisman olursunuz, utandirir sizi dedik :)

Bence bu sene yaptığımız en iyi transfer bunu göünlden söylüyorum. Bu kadar pozitif bu kadar hırslı profesyonel koşan basan ısıran şut çeken kaçan kovalayan ne biliyim bence tam ihtiyacımız olan hatta her takımın ihtiyacı olan türden bi forvet. Allahım sakatlıklardan korusun seni inşallah ...

bence bu sene yaptığımız en iyi transfer bunu göünlden söylüyorum. Bu kadar pozitif bu kadar hırslı profesyonel koşan basan ısıran şut çeken kaçan kovalayan ne biliyim bence tam ihtiyacımız olan hatta her takımın ihtiyacı olan türden bi forvet. Allahım sakatlıklardan korusun seni inşallah ...
amin

Forumda kendisini ilk olarak avatar yapan biri olarak, beni utandırmadığı için kendisine teşekkür ediyorum, kaldı ki ben avatar yaptığımda henüz sezon başlamamıştı :)

adam ne kadar soguk kanli ya inanilmaz ikinci golde topu bilicadan aliyor yavas yavas yaklasiyor sag sola bakiyor sutunu atiyor,baros olsa eli ayagina dolasir o pozisyonda.

Tekrar tv'den izleyince gördüm ki her pozisyonda var neredeyse kendisi. Hep doğru zamanda doğru yere paslar çıkarmış, aynı zamanda presiyle feneri çıkarmamış Baros'la birlikte. Özverili olmasının yanı sıra çok da zeki bir futbolcu, inşallah uzun yıllar hizmet eder bu şekilde.

Kalitesini geldigi günden beri tartismadim cünkü EPL dén beri takip ettigim bir futbolcu ve beni yaniltmadi :D

Geri
Üst Alt