Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Seni alanın Allah tuttugunu altın etsin

Adam belese geldii

Kalbimizi caldı lan:ka21:

bu adam 33 e kadar bu performansl;a

33-35 rasi yuzde 75 performansla oynar

boyle bi adam iste

valla özeti tekrar izledimde heralde abartısız nerdeyse tüm pozisyonlarımızın içinde ya pas ya orta ya şut ya iyi bi dribbling nazar değcek diye korkuyorum reise :D

Yazın Bolton'daki maçlarının tekrarını izlemiştim. Yüzümüzü kara çıkarmadı.

Çok fedakar bir oyuncu. Helal olsun valla. Böyle oyunculara ihtiyacımız vardı.

Sezon başından bu yana insan üstü bir performans sergiliyor helal olsun. Son dönemlerde ligin gördüğü en iyi forvet bana kalırsa.

Geldiğinde nasıl sevinmiştik abi Epl'de kalbur üstü her forvet Türkiye'yi sallar..

Ya o değil de bu adam ilk transfer olduğunda biri hep sallıyordu işte ben EPL'de izledim hiçbir şeye yaramaz boşuna aldık falan diye kimdi o :)

Macin en iyilerinden'di Elmander.

Devami dilegiyle. Trabzon macinda yazabilir bitane.

açık ve net konuşayım çok şey beklemiyordum elmanderden. hani günü kurtarır diyordum adam tam bir pivot santrafor çıktı. pas, kafa, son vuruş... baros'un yerine daha hareketli bir santrafor alırsak elmander ile ileride uçururlar.

Johan Elmander zaten ilk geldiğinde bu adamı nasıl yedek olarak düşünürler demiştim.Gerçekten Galatasaray'da bu sezon çok gol atacaktır.Çok güçlü , mücadeleci bir oyuncu.

valla ilk geldiginde bedava diye alinan topcu diyip duruyordum ama simdi dediklerimi hatirlayinca, utanc duyuyorum.

inanilmaz bir adam, 26 yasinda falan idi "elmander Gsye" diye haberler cikmaya basladiginda ilk, keske o zamanlar gelmis olsaydi.

Geri
Üst Alt