Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Sen inanılmazsın,nazar değecek diye korkuyorum,muhteşemsin muhteşem!

yine müthişti

yine müthişti

nazar degmesin:ka21:

Standart performansını uyguladı. Kazım'ın golündeki payı fazladır :tiphat:

Yine çok iyiydi, defansı baya aptallaştırdı reis.

Baros'un golünde o müthiş çalımla rakibini oyundan düşürüp verdiği pas ile,Kazım'ın golündeki çapraz koşusu ile gollerdeki katkısı muazzamdı.İnşallah aynı performansını sürdürür.

Yine çok iyiydi ama kalitesinin altında oynadı bu maç.Neyseki Baros gerçek kalitesini bu sefer sahaya yansıttı.

Adamın belli bir çizgisi var ve altına düşmüyor.Son yıllarda başımıza gelen en güzel şeylerden birisi :)

Diğeri için bkz: (Felipe Melo)

2.yarida az adamla yakalandigimiz pozisyonda faul yapmadan söküp aldigi top harikaydi. Stopere koy siritmaz Johan reyis :)

Bu maçta "sahanın en iyisi" tanımına uyacak -belki de- tek isimdi. Helal olsun diyorum.

maçın adamı elmander idi .. ama genelde mom lar gole asiste baktıgı için baroş diyenide anlarım

Bugün en durgun maçı değildi,vasat da değildi,illa gol veya asist yapması gerekmiyor maçın adamı olması için.Terim söyledi şimdi,ayağı da şişmiş,öyle oynamış.Maçın adamı Elmander'dir benim için.Baros da bu sezon en iyi maçını çıkardı fakat Elmander bu maçta istatistiğe yansımasa da Baros'tan iyiydi.

Yorgundu ve istediği topları alamadı yine de inanılmaz mücadele edip, hücumda boşluklar yaratıyor. Her zaman diyorum, keşke biraz daha genç olsaydı uzun yıllar oynardı takımımızda, çok karakterli bir adam.

takım o ezik oyundan kurtulduysa en büyük pay elmanderindir.

Elmander oyunda kaldığı sürenin her dakikasında oyunun içinde, oyundan hiç kopmuyor, bunu gözden kaçırmayın.

Geri
Üst Alt