Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

valla bir çok maçta ikili stoperlerin üzerine topla gidip kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonlar oldu ama atamadı. onlardan ikisi felan gol olmuş olsa ligin en iyi golleri arasına girerdi.

mesela fenerbahçe maçı mesela kayseri maçı

katılıyom sana reis, buna ordu ve TS maçlarını da ekle

valla bir çok maçta ikili stoperlerin üzerine topla gidip kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonlar oldu ama atamadı. onlardan ikisi felan gol olmuş olsa ligin en iyi golleri arasına girerdi.

mesela fenerbahçe maçı mesela kayseri maçı

+ 1905 :tiphat:

iyi oynadığı zamanlar zaten çoğunlukla var ama bazen harbiden çıldırtacak şekilde kontraları bitiren bir isim. bunu diyorum. koşmuyor felan bazı ataklarda

serçe nin biride dribling demiş ben dünyada messi ve c. ronaldodan baska dribling yapabılen adam göremıyorum

[video=youtube;6u2Aes7H-A4]https://www.youtube.com/watch?v=6u2Aes7H-A4[/video]

Guardian okurları... :asd:

İyi oynadığı ve faydalı olduğu sürece 10 hafta gol atmasın mühim değil.

'MİLLİ TAKIMDAKİLER ŞAŞTI KALDI'

- Çok çok iyi futbolcularımız, çok iyi bir teknik direktörümüz ve tüylerimi diken diken eden bir taraftarımız var. Dünyadaki her futbolcunun böyle bir taraftarı, böyle bir ilgiyi görmesi lazım. Sahada her şeyini vermeye çalışan bir futbolcuyum. Arkamızdaki taraftar desteği ile şunu görüyorum. Bir futbolcu yüzde 110'uyla da oynayabiliyormuş. Bu benim için büyük bir tecrübe oldu. Özellikle Danimarka-İsveç maçı için Kopenhag'a gittiğimizde taraftarlarımızın bana İsveç Milli Takımı forması ile yaptıkları tezahüratlar hâlâ kulağımda. Ama orada esas şaşıran ben değil takım arkadaşlarımdı. Sezon başındaki kamplarında G.Saray'ın potansiyelini görmüştüm. İsveç Milli Takımı'ndaki arkadaşlarımın da bunu görmesi beni çok mutlu etti

Hehe Ibra şaşırmıştır :D

Kendi kırmızı kartımla ilgili ise şunu söyleyebilirim. Ben kimseye o şekilde tekme atacak kadar gaddar bir futbolcu değilim. Görüntülerden vahşi bir faul gibi gözükebilir ama sadece küçük bir kaza. Arkadaşım sakatlanmadığı için çok mutluyum. O pozisyonda ciddi bir şekilde sakatlanabilirdi. Kendisinden bir kez daha özür diliyorum. Kesinlikle ona karşı kasti bir hareketim yoktu.

biz senin kasıtlı olmadıgını biliyoruz reis.:tiphat:

"Boş vaktimde taraftarı olduğum Barcelona'nın dışında başka takımı izlemem. Umarım bir gün onlara karşı oynarım. Ama topa dokunabilir miyim bilmiyorum."

:D:D:D:D:D:D

'MİLLİ TAKIMDAKİLER ŞAŞTI KALDI'

- Çok çok iyi futbolcularımız, çok iyi bir teknik direktörümüz ve tüylerimi diken diken eden bir taraftarımız var. Dünyadaki her futbolcunun böyle bir taraftarı, böyle bir ilgiyi görmesi lazım. Sahada her şeyini vermeye çalışan bir futbolcuyum. Arkamızdaki taraftar desteği ile şunu görüyorum. Bir futbolcu yüzde 110'uyla da oynayabiliyormuş. Bu benim için büyük bir tecrübe oldu. Özellikle Danimarka-İsveç maçı için Kopenhag'a gittiğimizde taraftarlarımızın bana İsveç Milli Takımı forması ile yaptıkları tezahüratlar hâlâ kulağımda. Ama orada esas şaşıran ben değil takım arkadaşlarımdı. Sezon başındaki kamplarında G.Saray'ın potansiyelini görmüştüm. İsveç Milli Takımı'ndaki arkadaşlarımın da bunu görmesi beni çok mutlu etti

Hehe Ibra şaşırmıştır :D

cok hos bir olaydi o zaten, emegi gecenlere sonsuz tesekkürler.

Geri
Üst Alt