Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

buraki cok isterdim ama bu cocuk bugun aykuta yaptigi hareketleri yapicaksa gelmesin, yada gecen sene enginle yasadigi sorunlari yasicaksa.

bugun ilk kez antipatik geldi burak bana

ben bugün maçı yarım yamalak izledim.aykuta ne yaptı ben göremedim.baktım twitter da daözür falan dilemiş?

ben bugün maçı yarım yamalak izledim.aykuta ne yaptı ben göremedim.baktım twitter da daözür falan dilemiş?

aykutun pasi biraz hizli oldu, yakalayamadi burak, sonra pis tepki verdi aykuta dönüp, "adam gibi at su pasi dercesine birseyler dedi pis pis bakarak, tepkiyi abarttikca abartti, eldivenleri yere firlatmasi vs vs, cok cirkin bir hareket idi, sonucta aykut daha yeni ilk 11 de sans bulmaya baslayan, özgüveni az olan, normalde yedek kulubede oturan bir genc, cok cirkin idi burakin tepkisi.

o zaman ben böyle top bekleyen golcu istemiyorum, ben webo gibi, niang gibi golcü istiyorum.

yoktan gol yapicak golcü istiyorum elmanderin yanina.

iyide almander de bahsettiğin tarzda adam. birden bire kendine pozisyon yaratabiliyor etkili şutlar çıkarıyor. webo ve niangın elmanderden hiç bir fazlası yok bence.

iyide almander de bahsettiğin tarzda adam. birden bire kendine pozisyon yaratabiliyor etkili şutlar çıkarıyor. webo ve niangın elmanderden hiç bir fazlası yok bence.

teknik olarak, hiz olarak ikiside elmandere fark atar, son vurus olarakta ikiside elmandere fark atar, ikisde demeyim, sonucta weboyu o kadar da izlemedim ama niang atar son vurus olarak ..

kesinkle katilmiyorum yani niang, webo = elmander olayina.

Elmander = Niang olayina bende katilmam.

Ama Elmander Webo´dan daha iyidir.

Sirf hizli bi zenci diye,adami Eto yapmayin.:)

Ne kadar etkisiz bir gününde de olsa devre arasından geç döndü zaten, eliyle ilgili problemelerinide yeni yeni aşıyor, yinede maçın en çok koşan oyuncularındandı, kupa maçında dinlendikten sonra kendine yavaş yavaş gelicektir, sene başında da aynı izlenimi vermişti, yavaş yavaş forum tutuyor.

Elmander = Niang olayina bende katilmam.

Ama Elmander Webo´dan daha iyidir.

Sirf hizli bi zenci diye,adami Eto yapmayin.:)

ben hizli bir zenci diye degil, attigi goller , claimlar ve hizina hayran kaldigim icin dedim.

ayrica webo, niang gibi bir forvet elmanderin yerine degil, barosun yerine diyorum., yani elmanderin yanina.

ben hizli bir zenci diye degil, attigi goller , claimlar ve hizina hayran kaldigim icin dedim.

ayrica webo, niang gibi bir forvet elmanderin yerine degil, barosun yerine diyorum., yani elmanderin yanina.

Webo öyle calimci felan degil.Aklinda belki Semih´e attigi calim kaldi.

Yoksa dar alanda Elmander gibi rakibine rahat calim atan biri degil.Golleri´de öyle vay be dedigim goller degi.Fener´e attigi gol mesela :D

Niangın ahı gitmiş vahı kalmış artık.Elmander Niang dan herzaman iyi forvettir.Ama bu 2 mactır ınanılmaz durgun.Bunu sadece parmagının kırık olmasına bağlıyamayız.

teknik olarak, hiz olarak ikiside elmandere fark atar, son vurus olarakta ikiside elmandere fark atar, ikisde demeyim, sonucta weboyu o kadar da izlemedim ama niang atar son vurus olarak ..

kesinkle katilmiyorum yani niang, webo = elmander olayina.

bende niangın elmanderden iyi olduğunu düşünmüyorum. neyse herkesin kafasında belli bir oyuncu değerlendirme şekli vardır deyip kapatayım

reis son 2 mactir cok sessiz sadece gol atmamasi degil genel olarak mucadeleside cok dustu insallah toparlanir

Niangın ahı gitmiş vahı kalmış artık.Elmander Niang dan herzaman iyi forvettir.Ama bu 2 mactır ınanılmaz durgun.Bunu sadece parmagının kırık olmasına bağlıyamayız.

niang tabiki bitmis, bugunku hali ile baorsun yerine bile istemem 32-33 yasinda olan niangi

gecen sene bile pek iyi degildi

ama marseilde iken süperdi

o tarz forvet isterim elmanderin yanina diye örnek icin yazdin niangi

yani driblingi ve son vuruslari cok iyi olan, üstüne hizida varsa, süper

2 mac yoklari oynuyorsun be kocum........uyan artik,alooooooooooooooooooooo ....sabah oldu:sgr:

niang tabiki bitmis, bugunku hali ile baorsun yerine bile istemem 32-33 yasinda olan niangi

gecen sene bile pek iyi degildi

ama marseilde iken süperdi

o tarz forvet isterim elmanderin yanina diye örnek icin yazdin niangi

yani driblingi ve son vuruslari cok iyi olan, üstüne hizida varsa, süper

Loic Remy tarzinda bir adam isterdim bende..

Performansinda dusuk var gereksiz paslari vardi dun umarim duzelir

Her futbolcunun formsuz dönemi olur bunu aşacaktır Johan :tiphat:

Elmanderin kıymetini bilmek lazım.

Cok iyi bir oyuncu

Her oyuncu belli zamanlar duraklar.

yarın reyizz yine saydırır golleri.

Herkese kızın ama Elmander'e kızmayın. Onun formda olduğunda neler yapabildiğini hepimiz gördük :) İçinizi ferah tutun bu günleri de aşacaktır.

Geri
Üst Alt