Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

tam kizmaya basladim ilk defa adama, golü atti.

bu adam artik rezil de oynasa, laf etmicam, cunku bugun anladim ki bu adam buyuk maclarin adami.

rezilde oynasa sahada olmali.

gol atti, ikinci golde asist yapti.

Elmanderin yanına golcü adam koymamız lazım,iyi bir tekniği olan,pas alışverişi iyi olan,son vuruşu olan bir forvet koyarsak wolsburg un şampiyon olduğu sene Grafite-Dzeko ikilisi gibi etki yaratırlar.

Yobo'nun attığı dirseği neden kimse konuşmuyor..

Golünü attı.. 2.goldede payı var.

Yanlız bugün çok pas hatası yaptı..

Kırmızı gösterse kimse bişey diyemez.. Gerçi Emreyi 4 defa gözünün önünde olan pozisyonlarda atmayan adamdan bunu beklemek de biraz polyannacılık olur..

3mhng.png

bu adama nedesek boş gerçekten kırk yıllık galatasaraylı gibi hırslı mücadeleci herşeyini veriyor sahaya

bugun en guvendigim adamdi, golunu de atti.. play off ta da affetmeyecektir angutlari..

Atılan dirseğide tvde konuşan olmadı. KIrmızıyı geçtim, sarı verilmemesi komikti. Dirsekle topa çıkarsan kartı yersin.

Markus Merk:

Pozisyonda Yobo'yu cezalandırmak hata olurdu. İkili mücadele ve Elmander geç zipliyor.

Dedi.

Doğru mu? Bence değil. EPL'de bunlara kırmızı veriyorlar direk.

Play-Off'a damgasini vuracak.

Derbi'lerde 5 Mac oynadi, o 5 Mac'ta 5 Gol 2 Asisst yapmis.

Cok iyi bir Istatistik, insallah devami gelir.

:016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016:

Viking yine golünü attı. Artık mücadelesine bir yorum yapmak gereksiz olur. Tüm enerjisini sonuna kadar harcıyor. Müthiş bir çaba var. Bu takıma da yansıyor, sayesinde takımın direnci ve mücadele gücü artıyor..

:016::016:

Torres 60 milyonmus Hulk 80 milyonmus ozaman bu adamin degeri en az 200 milyondur, seni seviyorum Elmander.

2. golde de topu indirişini unutmamak lazım, adam fena oynuyor elinden gelmeyenide yapıyor.

2. golde de topu indirişini unutmamak lazım, adam fena oynuyor elinden gelmeyenide yapıyor.

Aynen. O kadar hirsli ve cesurca oynuyorki, bunun positif etkisi cok net 2. golde goze carpiyor. Adam vazgecilmezimiz. Galatasaray'in mucadeleciligin sembolu.

Allaha sükürkine Hakan Sükürden sonra yine bir Atletik bir golcümüz oldu.....seviyoruz seni Golmander

Geri
Üst Alt