Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Yatıp kalkıp dua etmek gerekir. Bu adam bizim kilit oyuncumuz. Takımı ateşleyen ve baskımızdaki en ana unsur..

Fatih hoca da şimdi söyledi. Bizim en önemli unsurumuz baskı. Bu baskının ise en önemli ismi Elmander. Riske atmak istememiş. Hızlı bir şekilde iyileştiğini söyledi.

Elmander dön artık ya ne oldu arkadaş öldün mü anlamıyorum ya...

Orduspor maçında oynar mı ki acaba ?

fatih hoca hızla iyileşiyo dedi

haftaya oynayabilir dedi

ama bence duruma göre almalıyız adamı

Büyük ihtimalle oynamaz. Play-Off'larda çok ihtiyacımız olacak. Fatih hocanın da sözleri yukarı aşağı böyleydi.

ister Fb,ister Ordu,ister Sivas.Bu adam olmazsa kim olursa olsun puan kaybederiz evimizde dahil.Ne yapıp edin şu adamı haftaya yetiştirin.

Elmander için, ''koşmaktan başka birşey yapmıyor'' minvalinde şeyler söyleyenler için de güzel bir maç oldu ayrıca bu Trabzon maçı.

Ne Selçuk ne Melo takımın en önemli parçası kesinlikle Elmander.Yokluğunda hem orta sahada hem forvette 1 kişi eksik oynuyoruz resmen.

Kör olmak bile yetmez adam radyodan dinlese yine anlar Namık.

Sezon başında Elmander'i bu kadar arayacağımızı söyleseler, güler geçerdim.

Transfer duyumu olduğunda elmander ne la diyordum.Hani başkanın bizi gaza getirdiği zamanlar.drogbalar falan havada uçuşuyordu.Keşke gencinden bir tane daha bulsak diyorum onun yanına şimdi.Diğer forvetler onla beraber oynarlarsa varlar yoksa yokları oynuyorlar.

Sen yokken her şey eksik :sad007:

Birkaç gün içinde dön ne olur..

[video=youtube;VyboQeVbsXM]https://www.youtube.com/watch?v=VyboQeVbsXM[/video]

Ao-kT6xCIAAzQtH.jpg

Geri
Üst Alt