Johan Elmander

Süpersin Elmander yapacak başka bir şey yok, keske gol olaydı iyiydi ama olmadı. Saglık olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: #9 Johan Elmander

hala iyidi diyorsunuz ya ben ne diyeyi olmayınca olmuyormus. bu macta oynayacak gol atacak . hele mac içerdeyse bence sınavı geçemedi bugun.

İlk yarıda oynadığımız kontrollü futbol yüzünden Elmander'i de kullanamadık. İkinci yarı iyiydi..

Berbattı hele maç başında adım atamıyordu.

2. yarı mükemmel top oynadı. iyiki varsın viking. süper paslar attı.

527519_313825198691194_163423847064664_782844_351712411_n.jpg

Her zaman söyleniyor bu adamın golcü özelliğinin ikinci planda olduğu. Çift forvette arkadaşına pozisyon hazırlayan, orta sahaya yardım eden adam Elmander. Bu sene de bence normalinin çok üzerine çıktı gol sayısı olarak. Yanında Necati veya Baros yerine bulduğunu atabilecek adamlar olsa çok daha farklı olurdu her şey.

beyler kimse elmandere laf etmesin

bizim bu sene hücum hattımız elmanderden ibarettir

kanat yok yanındaki neco-baros bi var bi yok

sadece ortadaki melo-selçuk hücum yapıyo bi de elmander

oynamadığı maçta da gördük önemini

ve aydın o verdiği paslardan birini gole çevirse şimdi çok başka şeyler konuşurduk

tek Elmander yetmiyo kesinlikle

bugun begenmedim, begenemedim daha dogrusu

Elmander'e laf edilirmi yahu. Adam daha ne yapsın. Adam defansa yardım ediyor orta sahada canla başla koşuyor. Oyun kuruyor gol pozisyonu hazırlıyor ula bu adam. Ne yapsın daha ne bekliyorsunuz? müthiş bir oyuncu bence. İlla eleştiri yapacak olanlar varsa Hakan ''Balta'' başlığına gitsinler. Adam bir bindirme yapıyor , atak yiyoruz geriye dönmüyor. Yürüyor herif. Bir eboue'ye bak bir balta'ya kanser eder bu adam insanı gidin onu eleştirin.

Lan elmanderin yanında necati değilde jardel olsa 6 asistle falan yapardı bugün.

Vallahi bir forvet lazigm, Elmander yoksa cok iyi ama her verdigi pas necati b.k etti malesef.

Lesh gibiydi sakatlıktan çıktığından beri böyle iyice ağırlaşmış elmanderi bu kadar beğenmeme rağmen dün beni bile çileden çıkarttı kesinlikle golcü lazım bu takıma ne necati ne elmander ne de yarım yumalak baros yetmiyor..

Maci kazanamamizin sebeplerinden birisidir. Hele ki o bir pozisyonda top yere sektirmesi :Z3:

Cok agirlasmis. Riera'dan bulasmis galiba. Sanki Riera'yi izlermis gibi oldum mac sirasinda.

ha aklıma gelmişken söyliyim aydın top elmanderdeyken yavaş sakin at diye bi işaret yaptı ama elmander amiyane tabirle öküz gibi bir pas atınca pozisyon heba oldu. sabri hakan balta kırması gibiydi elmander dün ne pas ayarı ne şut ayarı vardı tam ayarsızdı koşularıda hakan balta gibi yaptı yürüyerek şaka gibiydi cidden..

Elmander'in önüne adam gibi golcü lazım. Kötü falan da değildi dün.

lan elmander 3 tane %100 gol pozisyonluk pas attı

necati cıkana kadar iyiydi sonra batırdı

Geri
Üst Alt