Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Adam herşeyi yapıyor. Vallahi helal olsun. Aldığı paranın hakkını veriyor. Bence herşeyden biraz var adamda. Sadece çok skorer değil partneri atacak elmander attıracak. Defansı yoracak. Orta sahadan top alıp oyun bile kurdu. Defansa koştu top kesti. Cidden çok iyi onu eleştirmek büyük haksızlık olur.

elmanderin yanına has bir golü lazım elmander golcü değil yardımcı oyuncu..

Adam herşeyi yapıyor. Vallahi helal olsun. Aldığı paranın hakkını veriyor. Bence herşeyden biraz var adamda. Sadece çok skorer değil partneri atacak elmander attıracak. Defansı yoracak. Orta sahadan top alıp oyun bile kurdu. Defansa koştu top kesti. Cidden çok iyi onu eleştirmek büyük haksızlık olur.

Bu sene az gol yedıysek bunun sebeblerınden bırısı de forvetten defansa başlamamız. Aynısını Hakan ****r de yapardı

Takımın belki de en özverili topçusudur olmazsa olmazımızdır.Allah nazardan saklasın

Bir takımın forvetleriyle orta saha oyuncuları aynı golü atamaz.Atarsa orada terslik vardır.

Nerede görülmüş Xabi Alonso'nun Ronaldo'yla aynı golü attığı.

Yada David Villa'nın Xavi ve İniesta ile aynı golü attığı.

Bu adamı bile beğenmeyenler var ya, bazen aklıma geliyor üzülüyorum taraftarlarımızın haline. İlk iki FB maçında 2 gol + 2 asist ile oynayan adam, bana göre mükemmele yakın oynadığı bir maçta sırf gol atamadı diye yerden yere vuruldu kimileri tarafından. Umarım o eleştirenler maçın özetini falan izlemiştir sonradan, ve görmüştür onlarca atağımızı Elmander'in kaptığı toplarla başlattığımızı, en net pozisyonlarımızda son pası veya sondan bir önceki pası verenin kendisi olduğunu.

Super star degil, ama adam cok macta ipten aldi bizi. Muthis bir ozveriyle oynuyor. Yetenekleri kisitli olabilir, fakat bu verdiklerini inkar etmek anlamina gelmez. Buyuk maclarda gol atmasina alistigimiz icin bu kadar elestirildigini varsayiyorum. Zira bu adamin bu sezon yaptiklarini Baros yapsaydi her mac oleyleri cektiriyodunuz buyuk bir ihtimalle. Baroscu biri olarak bunu diyorum.

Bu arada buyuk maclarin forvet hatti kesinlikle Elmander-Baros'tur. Aksi dusunulemez.

Super star degil, ama adam cok macta ipten aldi bizi. Muthis bir ozveriyle oynuyor. Yetenekleri kisitli olabilir, fakat bu verdiklerini inkar etmek anlamina gelmez. Buyuk maclarda gol atmasina alistigimiz icin bu kadar elestirildigini varsayiyorum. Zira bu adamin bu sezon yaptiklarini Baros yapsaydi her mac oleyleri cektiriyodunuz buyuk bir ihtimalle. Baroscu biri olarak bunu diyorum.

Bu arada buyuk maclarin forvet hatti kesinlikle Elmander-Baros'tur. Aksi dusunulemez.

Baros şu haliyle bitik durumda, Ümit Karan'ın son senesine benziyor hali...

defansi bosaltti Necati alan buldu, golleride böyle bulduk. Gol atmasa bile cok faydali kendisi.

2 maçtır öldürücü paslar atıyor reis ama o pasları öldüren kimse yok malesef.. :sad007:

adam forvetten cok orta saha gibi oynuyor zaten. en azından takıma duvar oluyor top tutuyor.

Bugün ortasahanın sağında oynadı

Gol atmazsan da olur reyiz ama artık play-off'larda bir başlangıç yaparsın :D

menstruasyon donemine denk geldi herhalde playofflar. ne top oynadigi var bide afra tafra tavirlari delirtiyor adami.

ama unuttum bu adam dokunulmaz :90:

Geri
Üst Alt