Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Gol atamayan forvet olmaz kusura bakmasın.Yıpratmayla falan olmuyor sadece.Orta sıra takımlarının forvetleri saçma ortasahalarla daha fazla gol attı.Ayıptır

Artık silkelenmesi lazım..

Artık bu adamı pres yapıyor diye övmeyin sadece.Koskoca sezonda 12 gol!

Elmander - Necati

Necati - Baros

Böyle oynayinca olmuyor. Kücük maclarda belki etkili olabiliyoruz ama büyük maclarda olmuyor. Baros-Elmander uyumu süperdi, o dönem zaten iki oyuncumuz da cok iyi oynuyorlardi ama ne zaman bu ikili bozuldu o zaman hep evimizdeki maclarda zorlandik.

Olur mu canım sende.Orta sahada kayarak top aldı.Müthiş ara paslar attı.!!!

Yemin ederim gol atamamasına,veya az gol atmasına laf söylersem namerdim.Bunlar zaten bilinen gerçekler.

Ama yaptığı basit pas hatalarını kimse görmüyor mu yahu.Sahada nerede ne zaman ne yapacağını bilmemesi,attığı pasların şiddetini ayarlayamaması.Bıktım ulan.Koca Galatasarayda iki tane golle sonuçlanmayan pas atıyor diye ilah oluyor adam.Çıldırmamak elde değil.

Şu Weboyu hiç mi izlemiyorsunuz.Adam tepeden tırnağa şu yaşlı haliyle futbolcuyum diye bağırıyor.

Sene başından beri söylüyorum.O egolar yokmu egolar hani Galatasarayın menfeatlerini bir kenarıya iten o yönetici egosu yatacak yeriniz yok yatacak.

Ah bu yönetimler yokmu yönetimler bilinçli taraftar falan bırakmadı.

abi bu adam çift forvet için uygun ama necatiyle değil , çünkü ikiside gol atma özürlü , elmander'in yanına çok kurnaz mükemmel bir bitirici lazım

takıma gölcü sart ve bu sen değilsin elmander senin tek + attğın gollerin büyük maçlarda olması yoksa vasatsın ya siz normalsiniz yada gol kralı olan adamların 30 40 gol atması anormal bişey

abi bu adam çift forvet için uygun ama necatiyle değil , çünkü ikiside gol atma özürlü , elmander'in yanına çok kurnaz mükemmel bir bitirici lazım

yada çekip gitmesi lazim seneye.

hayatimda bu kadar bu adam kadar overrated birini görmedim ben bu takimda oynayan.the kewell effect diyorum ben buna.

ha iyi oyuncu tabi ama saçma sapan kritik dkklardaki rakip topçularla opusup sarilmasi normal degil bence (bkz bekir)

bi o 3-4 maçlik seride (fb 3-1, ts 0-4,...)çok iyi oynuyordu sonra kayboldu.

Olur mu canım sende.Orta sahada kayarak top aldı.Müthiş ara paslar attı.!!!

Yemin ederim gol atamamasına,veya az gol atmasına laf söylersem namerdim.Bunlar zaten bilinen gerçekler.

Ama yaptığı basit pas hatalarını kimse görmüyor mu yahu.Sahada nerede ne zaman ne yapacağını bilmemesi,attığı pasların şiddetini ayarlayamaması.Bıktım ulan.Koca Galatasarayda iki tane golle sonuçlanmayan pas atıyor diye ilah oluyor adam.Çıldırmamak elde değil.

Şu Weboyu hiç mi izlemiyorsunuz.Adam tepeden tırnağa şu yaşlı haliyle futbolcuyum diye bağırıyor.

Sene başından beri söylüyorum.O egolar yokmu egolar hani Galatasarayın menfeatlerini bir kenarıya iten o yönetici egosu yatacak yeriniz yok yatacak.

Ah bu yönetimler yokmu yönetimler bilinçli taraftar falan bırakmadı.

Kusura bakmayın ama size Webo'lar müstahak o zaman Elmander size bikaç gömlek fazla geliyo sanırım ...

En çok da bunu anlamıyorum zaten ... Galatasaray TAKIM ... Tek bir oyuncunun skor yükünü çektiği ( Trabzon gibi ) bi takım değiliz , eğer selçuk + melo 25+ gol atıyosa zaten sen elmander'in neden 12 golde kaldığını anlayabilirsin ... Unutmayınki biz bi takımız selçuk + melo gol atıyosa bunda elmander'in katkısı azımsanamaz , eboue gol atıyosa ujfalusi'nin katkısı unutulamaz biz gerçekten takımız ... Ama skor taraftarımız iyi gün dostumuz da o kadar çokki kahrolmamak elde değil ... Sadece FB maçında futbolun adaleti olsaydı şuanda şampiyonluk coşkusu yaşıyo olcakken şimdi herkes ( daha hala herşey bizim elimizdeyken ) çalınan şampiyonluğumuzdan bahsediyo ... Gerçekten çok ilginciz ... Takıma en çok destek olmamız en çok bağrımıza basmamız gereken yerde Elmandere seneye gitsin diyoruz ... Sözler kifayetsiz gerçekten

Alabiliyorsanız iki adet golcü, alın oynatın Elmander ve partneri yerine eyvallah. Ama yok bu Elmander ile olmuyor onun yerine kim olursa olsun diyorsanız, Necati-Baros benzeri ikililerle oynadığımızda "yaa forvetler ileride basamıyor illa ayaklarına mı atalıım topu" nidalarını sık sık duyarız. Bakınız Elmander'in oynamadığı maçlar.

yanında aralara kaçan bitirici forvet,ve kanatta adam eksilten,hızlı bir oyuncu ile seneye 4-4-2 oynamaya devam edersek o zaman anlarsınız nasıl müthiş bir oyuncu olduğunu,adam farklı bir oyuncu,ne çok hızlı,ne çok bitirici ama her şeyden biraz var ve takımı tamamlayan,ruh katan bir oyuncu,ondan eleştirmeye gerek yok,baros formunda olsaydı şu anda buralar övgü dolu olurdu

2 sezon önce Keita'ya acıyordum Barış ve Sarp ile oynuyor diye.

Şimdi de bu adama acıyorum Necati ile oynuyor çünkü.

Taç olmuş koşa koşa kullanmaya gidiyor arkadaşına topu atmak için ama aldığı cevap "Ne var lan!"

Bu adamdan öğrenecekleri çok şey var çok.

Adam! Şu takımı GERÇEKTEN sahiplenen adamlardan birisi, tirübüne oynamadığı için taraftar değerini bilmiyor...

suskunlugu devam ediyor malesef...

gelen gecen necetiye kiziyor. ama elmanderin dün bir posisyonunu hatirlamiyorum.

adam yoklari onuyor...

dünkü elmander istatistigi....

Gol: 0

Asist: 0

İsabetli Şut: 0

İsabetsiz Şut: 1

Korner: 0

Ofsayt: 0

Yaptığı Faul: 0

2 sezon önce Keita'ya acıyordum Barış ve Sarp ile oynuyor diye.

Şimdi de bu adama acıyorum Necati ile oynuyor çünkü.

Taç olmuş koşa koşa kullanmaya gidiyor arkadaşına topu atmak için ama aldığı cevap "Ne var lan!"

Bu adamdan öğrenecekleri çok şey var çok.

Kabadayi Necati orda dedigim laf dun yoktun bugun koktun dedim.. yani yoktun kelimesini anlarsiniz.. Necati kim oluyorda artistlik yapiyor? oyununu oyna orda mac 0-0 sallana sallana yuruyorsun Elmander hakli..

sunuda soyleyim.. sende cok formsuzsun maestro.. devamli zora kosuyorsun.. senin oyniyacagin tarz.. basit oynamak..

ulan belki pozisyon yaratacak tek adam Melo tutup hoca onu cikariyor.. saka gibi..

dünkü elmander istatistigi....

Gol: 0

Asist: 0

İsabetli Şut: 0

İsabetsiz Şut: 1

Korner: 0

Ofsayt: 0

Yaptığı Faul: 0

boyle oyunculari ciplak gozle seyret ondan sonra gel burda klavye kabadayiligi yap.. belki Emre Colak Elmanderden cok sut cekti dun ama neyapti? Emre Colaga muhtac ettikleri icin yonetime yaziklar olsun.. cokmu zor Shaqiri dedik almadiniz.. simdi burda olmus olsaydi.. Emre colak felan o formayi biraz zor alirdi.. ben ciliz adam sevmiyorum.. futbolcu dedigin domuz gibi guclu olmali !!

boyle oyunculari ciplak gozle seyret ondan sonra gel burda klavye kabadayiligi yap.. belki Emre Colak Elmanderden cok sut cekti dun ama neyapti? Emre Colaga muhtac ettikleri icin yonetime yaziklar olsun.. cokmu zor Shaqiri dedik almadiniz.. simdi burda olmus olsaydi.. Emre colak felan o formayi biraz zor alirdi.. ben ciliz adam sevmiyorum.. futbolcu dedigin domuz gibi guclu olmali !!

bir BAYERN MÜNIH devi araya girerse istedigin parayi öner... biraz zor alirsin o oyuncuyu.

bak ne oldu sonunda. bizim önerdigimiz paraya aldilar.

emreye iyi oynadi diyen kim..??

herkes necatiye yükleniyor, ama elmanderdede is yok kac haftadir.

Geri
Üst Alt