Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

sıkıntı yok bea sülalemiz rahat bu sene :D elmander formsuzsa burak var umut formsuzsa necati var :D

Sakatlıktan sonra bu adam asla ilk zamanlarındaki formunu yakalayamadı.

Gören de 3 yil önce sakatlandi da yillardir form düsüklügü yasiyor sanacak..

Elmander basin toplantisinda zaten kendisi söyledi, sakatligimdan ve agrilarimdan dolayi futboldan bir süre uzak kaldim, yeterli derecede calisma yapamadim, eski formumu bulmam birkac hafta sürebilir diye. Form tutacaktir önümüzdeki haftalarda, gecen seneye de cok iyi baslamamisti zira. Yedek de oturabilir zaman zaman, mevcut forvet rotasyonumuzdan dolayi Elmander'i yedek oturtma lüksüne sahibiz cok sükür.

Adam her maç en çok koşan adam oluyor millet 9 8 km koşarken adam 12 13 km koşuyor .

Ve Ağır sakatlıktan çıktı .

Cenaze namazi kaçta elmanderin ?

Lazio macinda gol atar:

"ooo reyiz bu takimin en iyi forveti"

Kasimpasa macinda gol atmaz:

"gol beklemiyorum, leshin babasi"

elmander reisdir asmayın şu adamı miğdem bulanıyo ya ayıptır günahtır adam her işi yapıyor .. zaten şu anda gol sorunu yasamıyoruz umut vs atıyor elmander de mevkisine göre müthis özverili ve iyi oynuyor tek eksiği biraz şanssız girmiyo ama yakın zamanda dizer gollerini aslan parcası.

Gören de 3 yil önce sakatlandi da yillardir form düsüklügü yasiyor sanacak..

Elmander basin toplantisinda zaten kendisi söyledi, sakatligimdan ve agrilarimdan dolayi futboldan bir süre uzak kaldim, yeterli derecede calisma yapamadim, eski formumu bulmam birkac hafta sürebilir diye. Form tutacaktir önümüzdeki haftalarda, gecen seneye de cok iyi baslamamisti zira. Yedek de oturabilir zaman zaman, mevcut forvet rotasyonumuzdan dolayi Elmander'i yedek oturtma lüksüne sahibiz cok sükür.

Tamamda bende farklı bişey söylemedim ki, sakatlığından sonra hiçbi zaman eski günlerindeki (yani ilk geldiği zamanlar) Elmander etkisi olamadı dedim, bu formsuz olduğu gerçeğini de değiştirmiyo zaten.. Forvet konusu şuan en rahat olduğumuz bölge herkesin bildiğin gibi, haftaya geçen sezonun gol kralı Burak 'ta kadroda olucak, Elmanderin çok çalışıp tekrar form tutması gerek ilk 11 oyuncusu olarak kalması için..

kafasında gol her zaman ikinci planda

fener maçında kaptığı bomboş topu bile umuta bırakmıştı

mesela buraktaki cesaret ya da bencillik elmanderde hiç yok

yapılacak şey zaten belli

umut veya elmanderden birisi ilk 11 diğeri yedek olacaktı

burak cezalı diye birlikte oynadılar

şimdilik bu form düzeyi devam ettikçe umut ilk 11den çıkarılamaz

yanına burağı koyarsak gol sorunumuz azalır

elmander yakında kendini toparlayınca ve umut bi kaç maç saçbaş yoldurunca ilk 11e geri dönebilir

kimse gol atmiyor diye Elmander'e kizmaz cunku gorev tanimi biraz farkli ama

onun gorevini yapabilecek bir Umut Bulut var

bu yil buyuk ihtimalle son yili olur

Formsuz olabilir ama bu sitemde vazgeçilmezdir.Umut, Elmander'in yerini tam anlamıyla dolduramaz.Eski formuna dönsün buralar yine Golmander diye inler:coffee:

20120820.222026_IST512_1887236.jpg

Ligde ki fener maçı ne zamansa o zaman açılır reis, çok kolay adam harcamayalım,

Spartak Moskova'dan reis icin 4 milyonluk bir teklif var. Satilir mi bu paraya?

Geri
Üst Alt