Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Bizim taraftara şovmen lazım, topu alınca 2 bacak arası yapacak, sol çaprazdan girip sağ ayağıyla topu uzak köşeye çatala gönderecek adamlar lazım.Takım oyuncusunun ne işi var bu memlekette arkadaş, biz ne anlarız futboldan, futbolcudan.Adam yıllardır İsveç milli takımının değişmez forvet oyuncusu konumunda ama biz hala Elmander'in bu takıma katkı vermediğini söylüyoruz.Emin olun bizden daha çok katkı veriyor.

Amrabat kıpırdansa ilk 11 çıkacak düzeye gelse Elmander'e de kulübe yolu gözükebilir yabancı kontenjanından dolayı

Bizim taraftara şovmen lazım, topu alınca 2 bacak arası yapacak, sol çaprazdan girip sağ ayağıyla topu uzak köşeye çatala gönderecek adamlar lazım.Takım oyuncusunun ne işi var bu memlekette arkadaş, biz ne anlarız futboldan, futbolcudan.Adam yıllardır İsveç milli takımının değişmez forvet oyuncusu konumunda ama biz hala Elmander'in bu takıma katkı vermediğini söylüyoruz.Emin olun bizden daha çok katkı veriyor.

Adamı zorla Euro2012 de oynattılar sakat sakat. Gelsen desenki Elmander in yerine Toivonen i istermesiniz desek atlarlar. Ama o Toivonen i oynatmadılar(oda sakatmıydı bilmiyorum ama her türlü halde Elmander-İbrahimovic oynuyor).

Bunlar Queresma istiyor abi topla şaklabanlık yapcak 5maç yatcak. Kimse de demiyor bu adama helal olsun sakatlıktan yeni çıktı kampa en son katılanlardan biri ama oynuyor demiyor.

Alın Berbatov u ozaman takılsın ceza sahası etrafında dolaşır geldimi atar. Ama şunu bilmiyolar Elmander olmayıncada o top kolay kolay gelmiyor ceza sahasına.

Iyi niyetinden süphemiz yok ancak Umut Bulut'tan bir artisi olmadigi icin ve Umut'un harika formu devam ettigi icin yegane oyuncumuzu kulübeye göndermek zorunda kalacagiz. Burak bu takimin devamli oynamasi gereken forvetidir, en önemli gol silahidir. Gecen sezon 40 gol atmis bir adami yedek birakamayiz. Umut/Elmo forma savasi verir de Umut suanki hali ile Burak'tan bile verimliydi.

Iyi niyetinden süphemiz yok ancak Umut Bulut'tan bir artisi olmadigi icin ve Umut'un harika formu devam ettigi icin yegane oyuncumuzu kulübeye göndermek zorunda kalacagiz. Burak bu takimin devamli oynamasi gereken forvetidir, en önemli gol silahidir. Gecen sezon 40 gol atmis bir adami yedek birakamayiz. Umut/Elmo forma savasi verir de Umut suanki hali ile Burak'tan bile verimliydi.

Umut ve Burak transferi benim için hayal kırıklığı oldu açıkçası yapıldığı anda.Umut şu anki formuyla herkesi tatmin etmiş gibi görünüyor, bu şekilde oynarsa ben Umut'un forvet ikilisi için ilk adam olacağını düşünüyorum.Burak için ise takım oyuncusu olmadığınıı düşündüğümden takıma düzenli bir şekilde katkı verebileceğini açıkçası düşünmüyorum.Pres yapmayan,koşmayan bir Burak'ın ileride top gelince koşmasını bizim takımın yapısına uygun olmadığını düşünüyorum.Tamam geçen sezon ve ondan önceki sezon bir çıkış yakaladı ama bunu bu sene de devam ettireceğinin garantisi yoktu.Kendisini geliştirdi diyorlar ama maç boyunca kaleye en az 10 tane şut çeken adamın 1-2 gol atması kadar doğal bir şey yok.Trabzon'da topu aldığı her yerden kaleyi yokluyordu, bu da takıma zarar veren bir durum bence.

Umut ve Burak transferi benim için hayal kırıklığı oldu açıkçası yapıldığı anda.Umut şu anki formuyla herkesi tatmin etmiş gibi görünüyor, bu şekilde oynarsa ben Umut'un forvet ikilisi için ilk adam olacağını düşünüyorum.Burak için ise takım oyuncusu olmadığınıı düşündüğümden takıma düzenli bir şekilde katkı verebileceğini açıkçası düşünmüyorum.Pres yapmayan,koşmayan bir Burak'ın ileride top gelince koşmasını bizim takımın yapısına uygun olmadığını düşünüyorum.Tamam geçen sezon ve ondan önceki sezon bir çıkış yakaladı ama bunu bu sene de devam ettireceğinin garantisi yoktu.Kendisini geliştirdi diyorlar ama maç boyunca kaleye en az 10 tane şut çeken adamın 1-2 gol atması kadar doğal bir şey yok.Trabzon'da topu aldığı her yerden kaleyi yokluyordu, bu da takıma zarar veren bir durum bence.

Her oyuncuda mücadeleci olsa golü kim atacak ? illaki bir kralimiz olmali ön tarafta, buldugunu atabilecek kapasitedeki tek adam bence Burak, Selcuk ile birlikte. Elmander nekadar mücadele etsede tabela yapamiyor genelde. Gecen sezonda zaten 12 gol ile bitirdi, Burak 35 gol atti.

Ona lafım yokta 3-4m euro ya ruslara satalım diyen var:o

Barış Özbek, Cenk Tosun, Elmander, Sow....Bize avrupadan gelen oyuncular ilk sene güçleriyle rakipleri ezerken 2. senelerinde birden düşüyorlar.Sizin de dikattinizi çekti mi?Mesale Cenk rakiple kaleye kadar gidib bombalıyordu.Şimdi topa öyle bomba gibi vuramıyor.Fizik olarak adamlar bizde eriyor.

Bence Elmander'in üstüne fazla gidiyoruz. Ee adam daha ne yapsın? Gol atamıyor dediniz, gol de attı.

Burak-Elmander oynamaya başladıkça takım puan farkını açacaktır diğer takımlarla umarım bu hatadan döner Fatih hoca..

Tek bi soru sorucam sana, maçı izledin mi? 10 dakikalık özeti kastetmiyorum..

Bana göre dün Galatasaray'ın çıkana kadar en iyisi elmander'di. Sen art niyetli olduğun için onun her yaptığı gözüne batıyor. Olan bu..

Senin mağara kafa yapınla bakarsak olaylara..

İlk golü melo kendi kalesine attı gönderilmeli..

2. golde topu kaptıran semih kulüpten kovulmalı..

3. golü eliyle ikram eden Hakan Balta linç edilmeli..

Allah rızası için kurtulun şu sığ, art niyetli kafa yapısından.. Yada gidin ciddi söylüyorum antu ayarında dengi arkadaşlarınızın olduğu yerde takılın kafanıza göre.. Elmander'i hele böyle bi maçtan sonra kimse bu şekilde eleştiremez.

Beynin de özürlülük olabliir kardeşim acilen tedavi görmen gerekli.

Benim dediklerimden bu malca şeyleri anca senin gibi geri zihniyet düşünerek çıkarır.

Ben asla kötü futbolcu demiyorum. Form düşüklüğü yaşadığı doğru.

Burak oynamalı yerine. Her maç arıyoruz bir golcü eksikliğini.

Ayrıca golü de çok güzeldi.

Dediklerimin özeti bu arkadaşım.

Adam kötü oynuyor.Asıl ''iyi oynuyor'' diyen 10 dakikalık özet zımbırtısını izleyerek yorum yapıyordur.

Er yada geç Burak formayı kapacak sizin gibi futbol ulemalarına kapak olacak.

kim nederse desin selçuk muslera ile birlikte takımın bankosudur çok kaçırıyormuş görduk son sanpiyonluk maçında elmander sakatlandı takım bitti tek bir pozisyonumuz yok takımın! bu adamın sahada hala gol atmıyor diye eleştirenler futbolu k.bakmasınlar ama cidden bilmiyorlar! bir kere gidin canlı izleyin adam sahada neler yapıyor!

Geri
Üst Alt