Orhan ÇERTÜRK
Aslan Üye
- 1 Temmuz 2010
- 8.781
- 1
- 1.173
Cevap: #9 Johan Elmander
Futbol bilgisi de yok
sen de duygu yok.su mesajından onu anladım.
Futbol bilgisi de yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen de duygu yok.su mesajından onu anladım.
Futbol bilgisi de yok![]()
Eboue king,muslera kral casillas gibi kaleci,semih geleceğin maldinisi,forvetler bulduğunu kaçırmıyor.
Siz futboldan anlıyorsunuz tabi canım.
Kusura bakmayın ama dalga geçtiğimiz Kuyt´tan farksız şu anda.Oynamasın lütfen ya,iyice delirtmeye başladı.İnsan topla 1-2 kalite birşey yapar.
Kuyt'ın nesiyle dalga geçtin ki zaten? Kendinle dalga geç bence
Burak'ın ölüsü > Elmander.
Necati > Elmander.
Eneramo > Elmander.
Fazla kasmayın işte leş oğlu leş.
Çöppppppppppppppppppppp.
ps. Beni tanıyan bilir hiç bir zaman sevemedim. Her zaman çöp oynadı.
Kusura bakmayın ama dalga geçtiğimiz Kuyt´tan farksız şu anda.Oynamasın lütfen ya,iyice delirtmeye başladı.İnsan topla 1-2 kalite birşey yapar.
Ne diyon olm?Ben hiç beğenmem Kuyt´u,bizle adı geçerken bu öküz gelmesin diyordum hep.Forumda Kuyt ile dalga geçiliyor,bir farkı olmayan Elmander gereksiz yere övülüyor,onu diyorum.Elmander geçen sene kaliteli işler yapıyordu sezonun başında,ama bu sene işkence resmen.
gecen senelerde buralara kralsin elmander, adamsin elmander, takimin en iyisi, onun olmadigi maclarda canimiz yanar vs. diyenler simdi gelmis neler diyor
gecen seneyle bu sene oynadigi top bir migecen senelerde buralara kralsin elmander, adamsin elmander, takimin en iyisi, onun olmadigi maclarda canimiz yanar vs. diyenler simdi gelmis neler diyor
gecen senelerde buralara kralsin elmander, adamsin elmander, takimin en iyisi, onun olmadigi maclarda canimiz yanar vs. diyenler simdi gelmis neler diyor
O kadarda değil.