- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Cevap: #9 Johan Elmander
Vasat.
Vasat.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malesef artık klübe yolu gözüküyor
Her hafta aynı muhabbet:b5:
Ben Elmander'i gecen senede beğenmiyordum. Sadece derbilerde cok iş yapmıstı ki süper finalde onuda yapamadı. Umarım seneye ısrar etmeyiz.
elmander lige formsuz başladı ama yine de oynamalı bence. neden?
elmander bu takımın oyunu rakip sahaya yıkabilmesinde çok önemli rol oynuyor. top tutabilmesi, kaleye sırtı dönük oynayabilmesi defansımıza öne çıkma imkanı, takımımıza ise oyunu 35-40 metreye sıkıştırabilme imkanı sağlıyor. baros umut ve burak bunu yapamıyor. top onlara geldiğinde ya dikine olarak gidiyolar yada direk topu kaybediyolar. saklama özellikleri yok. kazanmaya oynayan bi takımın santraforu topu önde tutamazsa o takım zorlanır. kontra atak takımı olur.
ayrıca elmander santrafor olduğu kadar da bi orta saha futbolcusu. en az orta saha oyuncuları kadar takım savunmasına destek veriyor. gol atma konusunda biraz sıkıntısı olabilir ama hem elmander özelliklerinde hem de senede 20 ve üzeri gol atan bi adam da yok zaten. varsa da biz alamayız.
yani sakat olmadıkça elmander ilk 11 başlamalı bence
Elmander son maçlarda aldığı her topu kaybediyor,ne topu tutması?Kalite olarak kattığı hiçbirşey yok kaç maçtır.Tam tersine zarar veriyor takıma.Israr etmenin anlamı yok.
İsveç, Elmander'in golüyle Çin'i 1-0 mağlup etmiş. :tiphat:
Kusura bakmayında elmander koşuyor diye 6 pozisyonun 1 tanesini atmasını bekleyeceğimize kenarda oturan burağın 6 pozisyondan 3-4 tanesini atması takım için daha iyi olur. Ve her teknik direktörde bunu ister
her teknik direktör bunu isterse elmander neden ilk onbir oynuyor?? :SS:
İşte buna kimse bir anlam veremiyor.
Bu arada Çin'e attığı gol için çok şaşırdım. Nasıl o kadar güzel bir son vurus yapabilmiş hayret.