Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Ben Elmander'i gecen senede beğenmiyordum. Sadece derbilerde cok iş yapmıstı ki süper finalde onuda yapamadı. Umarım seneye ısrar etmeyiz.

Oha geçen sene bizi şampiyon yapan adam bu sene leş ilan edilmiş. Ne sabırsız, vefasız ve nankör taraftarmışız. Daha oldu 3 maç, takım forum tutmamış Elmandere sallayan sallayana. Ben hala güveniyorum ve bu formayı hakedenlerin başında geldiğinden şüphem yok.

Reis noldu sana ya?Sakatlığı tam anlamıyla atlatamadın herhalde...

elmandere doğru toplar gelmiyor hatta hiç gelmiyor sonra elmander kötü çok kötü oynuyor oluyor.adam top alamayınca orta sahaya kadar geliyor sürekli, birşeyler yapmak için.

elmandere doğru toplar gelmiyor hatta hiç gelmiyor sonra elmander kötü çok kötü oynuyor oluyor.adam top alamayınca orta sahaya kadar geliyor sürekli, birşeyler yapmak için.

Güldürdün abi :)

Zaten Elmander pozisyona girme özürlüsü. Aldığı toplarıda nasıl değerlendirdiğini görmen gerek.

En basitinden bugünkü Emre'nin pası.

gecen senelerde buralara kralsin elmander, adamsin elmander, takimin en iyisi, onun olmadigi maclarda canimiz yanar vs. diyenler simdi gelmis neler diyor

demek ki geçen sene iyiydi de iyi diyorduk şimdi de kötü, kötü diyoruz

adam topla buluşamıyor gol atamıyor..

sırf iyi oldugu zaman iyi dedik diye sürekli iyi dememiz mi gerekiyor

Güldürdün abi :)

Zaten Elmander pozisyona girme özürlüsü. Aldığı toplarıda nasıl değerlendirdiğini görmen gerek.

En basitinden bugünkü Emre'nin pası.

orda adam can havliyle zor bela atladı değdi topa.ama elmander yanında sürekli paslaşabileceği ara pas deneyebileceği,duvar pası yapan adam arıyor.meloyu buldu mesela hemen pozisyon yaptık ne güzel(geçen seneyi anımsattı o hareketler.zaten üstüne gol geldi).bence amrabat elmanderle beraber oynasa elmander için de yararlı olur.eğer öylede olmazsa zaten sorun iyice büyür yeri zaten sallanıyor iyice düşer oradan.

Oha geçen sene bizi şampiyon yapan adam bu sene leş ilan edilmiş. Ne sabırsız, vefasız ve nankör taraftarmışız. Daha oldu 3 maç, takım forum tutmamış Elmandere sallayan sallayana. Ben hala güveniyorum ve bu formayı hakedenlerin başında geldiğinden şüphem yok.

Bugünkü maçı izlemedim de geçen seneki play off'lardan beri yerlerde zaten performansı. Kesilir zaten yakındır.

Ne aralara koşu yapabiliyor, ne de karsı karsıya atabiliyor. Neyini beğeniyor bu taraftar anlamıyorum ki :)

Takımımız adına performans olarak en geride olan kişiydi. Ah bi form tutsa

elmanderin eline dikiz

A10e6gSCQAAIHBH.jpg

formsuzmuşsun reyiz ama olsun bazılarımız bu forma için kanını akıttıgını sakat sakat devam etmeye çalışıp edemeyince devre arasında döktügün göz yaşlarını biliriz

Her zaman takımın en çok koşanı :tiphat:

Geri
Üst Alt