Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

hazirlik macinda cin'e karsi golunu atmis reis:tiphat:

Bana bir yaz boyunca sıkı bir kondusyon antremanı yaptırsalar, üstüne de yıllık 2,5 milyon euro verseler, eğer ki forvetsem bende Elmander kadar savaşırım mesele o değilki. Bulduğu pozisyonları atamadıktan sonra Elmander'in yaptıklarının hicbir anlamı yok. Fatih hoca 2 sezondur nasıl katlanıyor anlamıyorum. Ben olsam elimde hic pres yapmayan fakat bulduğunu atan bir forvet varsa direk onu oynatırım.

sirf kosuyor diye toulouse da oynadi sirf kosuyor diye boltonda oynadi sirf kosuyor diye isvec milli takiminda oynuyor bu aksam attigi golude kosarken yanlislikla atti demi ? yuh diyorum yani size baros gibi forvet gerek her pozisyonda kendini yere atan anadolu takimlarina karsi bos kaleye atarak hat trick yapan forvet gerek !

Bana bir yaz boyunca sıkı bir kondusyon antremanı yaptırsalar, üstüne de yıllık 2,5 milyon euro verseler, eğer ki forvetsem bende Elmander kadar savaşırım mesele o değilki. Bulduğu pozisyonları atamadıktan sonra Elmander'in yaptıklarının hicbir anlamı yok. Fatih hoca 2 sezondur nasıl katlanıyor anlamıyorum. Ben olsam elimde hic pres yapmayan fakat bulduğunu atan bir forvet varsa direk onu oynatırım.

Beşiktaş'a golü ben mi attım? Umarım Umut Bulut'a da 1 ay sonra bunları söylemezsiniz. O da bu ara her maç atıyor ama, elbet atamadığı maçlar olacaktır. Bu kadar kolay silmeyin ya, Elmander gibi bir adamın kıymetini bilelim. Ayrıca formsuz olduğu apaçık ortada ve buna rağmen takım kazanıyor. Valla şu mesajları görünce üzülüyorum ya. Elbet eleştiri olacak ama..

Elmander formsuz, ama toparlayacaktır.. Şuanki kadroda bende ilk 11 'i hak ettiğini düşünmüyorum.. Forvet olduğu içinde ondan gol ve gol pozisyonları beklenmesi gayet doğal.. Ama bu demek değilki Elmander kötü oyuncu.. Sakatlıktan önce çok faydası olmuştur takıma, geçen yıl bi dönem neler yaptığınıda biliyoruz.. Kısa zamanda toparlayacağını umuyorum...

Ha şu var, " Burak oynasın " derseniz buna katılabilirim.

vefasızlığın tipik bir örneği .. yazık..

Ha şu var, " Burak oynasın " derseniz buna katılabilirim.

:yenieek:Elmander bir süre ikinci yarıdan girsin oyuna, bence bu hem takım içinde hem kendisi içinde daha iyi olabilir diye düşünüyorum... İlk geldiği zamanlarıda hatırlıyorum, oyuna sonradan girdiği maçlar büyük işler yapmıştı, sonrada bırakmamıştı zaten formayı kimseye...

Umut´un performansi biraz sasirtici oldu. Ideal ikili Burak Elmander ikilisiydi acikcasi. Ama Umut da oynuyor bu siralar. Hakediyor formayi yani. Kesemezsin su anda

birakin fatih hoca dusunsun ya bize keyifle seyretmek duser.:ayatollah:

aci veriyor tabi ama napalim

Umut´un performansi biraz sasirtici oldu. Ideal ikili Burak Elmander ikilisiydi acikcasi. Ama Umut da oynuyor bu siralar. Hakediyor formayi yani. Kesemezsin su anda

Aynen bende öyle düşünüyodum, ama adam 4 resmi maçta 6 gol yani, kesilcek gibi değil... :)

Üstelik bir sürüde kaçırdığı var bunların dışında...

Taraftarın Elmander 'den de bunu beklemeye hakkı var...

neyin mücadelesini veriyorsunuz beyler herkes oynayacak önümüzde zorlu bir maraton var selçuk inan değilki burak ve elmander ikisinden biri garanti oynar diyelim

cine karsi gol atmis

[video=youtube;ui1pV2nOidk]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ui1pV2nOidk[/video]

Her maç 2-3 gol atıyoruz niye golcülere b*k atıyorlar anlamadım:coffee:

Eğer hedefler büyükse bu sene son senesi olması lazım.Zaten 31 yaşına geldi.

Elmander her daim kalmalı abi fizik gücünü koruduğu sürece..

Baros 'un olduğu takımda Elmander her türlü kalır...

Geri
Üst Alt