Yasar Aslan
10 Numara!
- 20 Şubat 2010
- 10.246
- 1.020
- 1.778
Cevap: #9 Johan Elmander
hazirlik macinda cin'e karsi golunu atmis reis:tiphat:
hazirlik macinda cin'e karsi golunu atmis reis:tiphat:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana bir yaz boyunca sıkı bir kondusyon antremanı yaptırsalar, üstüne de yıllık 2,5 milyon euro verseler, eğer ki forvetsem bende Elmander kadar savaşırım mesele o değilki. Bulduğu pozisyonları atamadıktan sonra Elmander'in yaptıklarının hicbir anlamı yok. Fatih hoca 2 sezondur nasıl katlanıyor anlamıyorum. Ben olsam elimde hic pres yapmayan fakat bulduğunu atan bir forvet varsa direk onu oynatırım.
Bana bir yaz boyunca sıkı bir kondusyon antremanı yaptırsalar, üstüne de yıllık 2,5 milyon euro verseler, eğer ki forvetsem bende Elmander kadar savaşırım mesele o değilki. Bulduğu pozisyonları atamadıktan sonra Elmander'in yaptıklarının hicbir anlamı yok. Fatih hoca 2 sezondur nasıl katlanıyor anlamıyorum. Ben olsam elimde hic pres yapmayan fakat bulduğunu atan bir forvet varsa direk onu oynatırım.
her teknik direktör bunu isterse elmander neden ilk onbir oynuyor?? :SS:
Ha şu var, " Burak oynasın " derseniz buna katılabilirim.
vefasızlığın tipik bir örneği .. yazık..
Vefasız değilim sadece duygusallığa karsıyım.
Umut´un performansi biraz sasirtici oldu. Ideal ikili Burak Elmander ikilisiydi acikcasi. Ama Umut da oynuyor bu siralar. Hakediyor formayi yani. Kesemezsin su anda