Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

yine berbatmis cok formsuz dun aksam, hoca akillilik yapip bu hafta yedege ceker insallah

umarım bizim nankör taraftara haddini bildirir bu hafta! geçen sene adam canını dişine taktı her maçta 12 km koştu ama kimseye yaranamazsın 1-2 maç kötü oyna seni direkt satanlar illa bulunur.

elmander sakat olmadığı sürece ilk 11 oynamalıdır oynayacaktır. elmanderin takıma katkısı golle asistle falan ölçülemez. oyunu rakip sahaya yıkabiliyosak bunda elmanderin topu önde tutup defansa öne çıkma imkanı sağlamasının büyük etkisi var. burak umut yada barosa verdiğin topları ya dikine gitmeye çalışarak kaybediyolar yada aldıkları gibi geri veriyolar.

yani ileride 2 top tutamayan adam umut burak olmaz bence. biri elmander olur diğeri hocanın tercihi.

elmander sakat olmadığı sürece ilk 11 oynamalıdır oynayacaktır. elmanderin takıma katkısı golle asistle falan ölçülemez. oyunu rakip sahaya yıkabiliyosak bunda elmanderin topu önde tutup defansa öne çıkma imkanı sağlamasının büyük etkisi var. burak umut yada barosa verdiğin topları ya dikine gitmeye çalışarak kaybediyolar yada aldıkları gibi geri veriyolar.

yani ileride 2 top tutamayan adam umut burak olmaz bence. biri elmander olur diğeri hocanın tercihi.

olur, eger son maci izlediysen, burak oyuna girdikten sonra ne yapmis, elmander oyund aiken ne yapmis bak, nasil olacagini cok ama cok iyi görürsün.

burak acik ara cok daha etkili kullandi aldigi toplari, elmandere göre cok daha az pas hatasi, top kaybi yapti.

o dedigin elmander ilk geldigi zaman vadi, ocak ayina kadar.

simdi ise pas verildiginde bakmadan tek pas deneyip, onu rakibe kaptirip, atak yiyoruz, bu elmander var simdi.

formsuz adam, kabullenin artik.

kendine gelinc eilk 11 e girecektir, cunku umut ve burakta robot degil, illaki formsuz olacaklar onlarda.

kaldi ki, sonradan oyuna girip cok is yapabilir

ama simdilik burak-umut oynamali.

elmander dün milli takimda taraftarla tartismis ayrica, kücük bir olay ama yinede..

Lan ne istiyorsunuz oyuncularimizdan ya :) Tamam hepsi cöp. Oldu mu?

Muslera basligina bi girin, kafayi yersiniz. Gecen sene atak yapamamis ki rakipler falan filan. Rezillik.

Bu taraftardan ne köy olur ne kasaba. Bu mantik ile devam ederseniz, bu sene basarilar hayal.

Lan ne istiyorsunuz oyuncularimizdan ya :) Tamam hepsi cöp. Oldu mu?

Muslera basligina bi girin, kafayi yersiniz. Gecen sene atak yapamamis ki rakipler falan filan. Rezillik.

Bu taraftardan ne köy olur ne kasaba. Bu mantik ile devam ederseniz, bu sene basarilar hayal.

ne alaka simdi?

umut-burak-elmander-sercan-baros 5 tane forvet var mi?

var

umut hayatinin perfromansini veriyor mu? veriyor

burak gecen senenin gol krali ve bu sene girdigi anda iyi sinyalle verdi mi? verdi

elmander biraz form olarak düsüste mi? evet

o zaman simdilik ilk tercihler burak-umut olabilir diyorum, bundan normal, bundan dogal birsey mi var?

umut ve burak su anda elmanderden daha iyi durumda ise, gecen sene bize cok faydali oldu diye forsuz oldugu halde elmanderi mi oynatalim?

ondan formda, ondan daha hazir umut ve burak varsa, yedege cekilebilir diyorum

4-5 hafta sonra burak yada umut düsüse gecer, elmander daha diri, daha hazir olur, o girer bi 4-5 hafta o oynar

böyle olsun diye alinmadi mi bunlar hepsi?

yarissinalr, savasinlar, kazanan galatasaray olsun degil mi amac bunlari alirken?

o zaman almasaydik umutu, yada buraki.

oynasaydi hep elmander

olur, eger son maci izlediysen, burak oyuna girdikten sonra ne yapmis, elmander oyund aiken ne yapmis bak, nasil olacagini cok ama cok iyi görürsün.

burak acik ara cok daha etkili kullandi aldigi toplari, elmandere göre cok daha az pas hatasi, top kaybi yapti.

o dedigin elmander ilk geldigi zaman vadi, ocak ayina kadar.

simdi ise pas verildiginde bakmadan tek pas deneyip, onu rakibe kaptirip, atak yiyoruz, bu elmander var simdi.

formsuz adam, kabullenin artik.

kendine gelinc eilk 11 e girecektir, cunku umut ve burakta robot degil, illaki formsuz olacaklar onlarda.

kaldi ki, sonradan oyuna girip cok is yapabilir

ama simdilik burak-umut oynamali.

elmander dün milli takimda taraftarla tartismis ayrica, kücük bir olay ama yinede..

elmander geçen sezonun büyük çoğunluğunda çok iyi oynadı. ocaktan önce ve sonra diye ayırarak haksızlık yapıyosun bence. şu anda takımda geçen seneki performansını sürdürebilen semihle eboue'den başka adam yok zaten.

elmander ve burak çok farklı oyuncular senin de bildiğin gibi. elmander santrafor olduğu kadar bi orta oyuncusu. fizik ve form olarak henüz tam hazır olmayan melo ve hamit var orta sahada. elmander burak değişikliği zaten orta sahada bütün yükü çeken selçuk'un omzuna bi yük daha bindirir.

ne alaka simdi?

umut-burak-elmander-sercan-baros 5 tane forvet var mi?

var

umut hayatinin perfromansini veriyor mu? veriyor

burak gecen senenin gol krali ve bu sene girdigi anda iyi sinyalle verdi mi? verdi

elmander biraz form olarak düsüste mi? evet

o zaman simdilik ilk tercihler burak-umut olabilir diyorum, bundan normal, bundan dogal birsey mi var?

umut ve burak su anda elmanderden daha iyi durumda ise, gecen sene bize cok faydali oldu diye forsuz oldugu halde elmanderi mi oynatalim?

ondan formda, ondan daha hazir umut ve burak varsa, yedege cekilebilir diyorum

4-5 hafta sonra burak yada umut düsüse gecer, elmander daha diri, daha hazir olur, o girer bi 4-5 hafta o oynar

böyle olsun diye alinmadi mi bunlar hepsi?

yarissinalr, savasinlar, kazanan galatasaray olsun degil mi amac bunlari alirken?

o zaman almasaydik umutu, yada buraki.

oynasaydi hep elmander

Bu insanlar robot degil. Her sezon ara ara form düsüklügü olacaktir. Elestirilerin dozunu ayarlamakta fayda var.

Elmander bu, boru degil. Burak cok mu formda su anda?

Muslera´yi elestirmek, kalitesini sorgulamak neyin nesi?

Senin gibi yorum yapsinlar, anlarim. Ama kalitesini sorguluyor adamlar 2 mac kötü oynayinca.

Hazirlik kampinda (milli takim) "lider futbolcu" denilen Hamit, simdi "yeteneksiz" oldu.

Gecen sene Muslera fazla gol yememis, cünkü atak bile yaptirmamisiz.

Biraksinlar bu isi. Skor yorumcularinin bize bir faydasi olmaz. Havayi bozmaktan baska bir ise yaramazlar.

elmander geçen sezonun büyük çoğunluğunda çok iyi oynadı. ocaktan önce ve sonra diye ayırarak haksızlık yapıyosun bence. şu anda takımda geçen seneki performansını sürdürebilen semihle eboue'den başka adam yok zaten.

elmander ve burak çok farklı oyuncular senin de bildiğin gibi. elmander santrafor olduğu kadar bi orta oyuncusu. fizik ve form olarak henüz tam hazır olmayan melo ve hamit var orta sahada. elmander burak değişikliği zaten orta sahada bütün yükü çeken selçuk'un omzuna bi yük daha bindirir.

katilmiyorum, o presi, o basma olayini umut elmanderden iyi bile yapiyor, üstelik elmanderden daha cabuk, daha hizli.

yani elmander cikti, yerine burak girdi diye yük selcuga falan binmez, asla katilmiyorum.

umut pas konusunda iyi degil ama elmanderde ondan cok iyi falan degil , özellikle bu sezon.

kaldi ki burak son iki macta girdigi andan beri hic yapmadigi kadar pres, baski yapmaya calisti, geriye gelip yardim etmeye, top almaya claisti.

yani adam kendini sistemimize uygun hale getirmek icin cabaldiginida görmezezden gelmeyin.

tabiki elmanderdeki ciger olamaz burakta, ama umutta var o ciger, hatta daha saglam bir ciger.

katilmiyorum, o presi, o basma olayini umut elmanderden iyi bile yapiyor, üstelik elmanderden daha cabuk, daha hizli.

yani elmander cikti, yerine burak girdi diye yük selcuga falan binmez, asla katilmiyorum.

umut pas konusunda iyi degil ama elmanderde ondan cok iyi falan degil , özellikle bu sezon.

kaldi ki burak son iki macta girdigi andan beri hic yapmadigi kadar pres, baski yapmaya calisti, geriye gelip yardim etmeye, top almaya claisti.

yani adam kendini sistemimize uygun hale getirmek icin cabaldiginida görmezezden gelmeyin.

tabiki elmanderdeki ciger olamaz burakta, ama umutta var o ciger, hatta daha saglam bir ciger.

katılırsın katılmazsın bilmem ama bu takımda alternatifsiz 4 oyuncu var bence. muslera selçuk melo ve elmander.

Bu insanlar robot degil. Her sezon ara ara form düsüklügü olacaktir. Elestirilerin dozunu ayarlamakta fayda var.

Elmander bu, boru degil. Burak cok mu formda su anda?

Muslera´yi elestirmek, kalitesini sorgulamak neyin nesi?

Senin gibi yorum yapsinlar, anlarim. Ama kalitesini sorguluyor adamlar 2 mac kötü oynayinca.

Hazirlik kampinda (milli takim) "lider futbolcu" denilen Hamit, simdi "yeteneksiz" oldu.

Gecen sene Muslera fazla gol yememis, cünkü atak bile yaptirmamisiz.

Biraksinlar bu isi. Skor yorumcularinin bize bir faydasi olmaz. Havayi bozmaktan baska bir ise yaramazlar.

zaten insan oldugunu bildigim icin, formsuz oldugunu bildigim icin simdi burak oynamali diyorum bende.

4-5 mac sonra umut cikar, elmander girer diyorum, cunku robot olmadigini söyleiyoruz

sonra burak cikar, umut tekrar girer.

bunun icin alinmadi mi bunlar zaten?

robot olmadiklari icin, lazim bize 3-4 tane forvet diye alinmadi mi?

adam formsuz ise, ve yerine daha iyi görünen adam varsa, koyar, oynatirsin, bu kadar basit.

burak ne yapmis, burak daha iyi durumda mi diyorsun, evet, daha iyi durumda benim gözümde. Oynadigi 2 mac ve dünkü milli macta ben buraki son derecede hazir ve formda buldum, daha ilk 90 dakkasini oynamasina ragmen.

ben muslera, hamit falan omlarla ilgili millet ne yazdi bilmiyorum, ben bu konudaki yorumumu yazdim, sende direkt bana cevap verdin demin bence.

o konuda haklisin, zaten bu duruma senden bile cok tepki veren biriyim ben bu forumda... Arda Türkler futboldan anlamiyor derken cok dogru demis diyip duruyorum 3 aydir.

türklerin cogu hic bir b.k anlamiyor, oturduklari yerden bir macta danye "Gs topcusu degil" diyebiliyorlar, iyi oynamasina ragmen üstelik.

kac yildir izledigimiz hamiti sadece milli takimdan taniyor %75, alinsin, gerekiyorsa 6 verilsin ama alinsin diyenler ve simdi izlemeye baslayinca, tanimaya baslayinca hamiti 3. lig topcusu yapiyor

yapicak birsey yok, son senelerde twitter, forumlar falan, kisaca sanal dunya cok daha beter duruma getirdi bu olayi

hic bir mok anlamayanlar bile girip istediklerini yazabiliyor forumlardan, twitterlerden falan

sen ve ben ne kadar ugrasirsak ugrasalim, bunu artik kimse durduramaz, hatta bu olay cok daha kötü yerlere dogru gidecek, cok daha kötü olacak gelecekte.

Bence de Elmander eski formunda değil. Burak ile Umut ise beklenenin üzerinde top oynuyorlar...Elmander yedeğe çekilecek sanıyorum.

bekle bi, yakinda var mi, yok mu görürsün.

antalya macinda ilk 11 de olmazsa sasirma elmander

şaşırmam olmasını da beklemiyorum zaten. çünkü manu maçı için rotasyon yapacaktır hoca.

golcü olarak burak daha iyi bi santrafor kabul ediyorum ama ben bizim oyun planımız içinde, takımın futbol karakterini sahaya yansıtabilmesi konusunda bir numara elmander diyorum.

ha bu arada burak'a falan karşı değilim yanlış anlaşılmasın. inşallah o da umut gibi söke söke alır formayı. mutlu olurum.

şaşırmam olmasını da beklemiyorum zaten. çünkü manu maçı için rotasyon yapacaktır hoca.

golcü olarak burak daha iyi bi santrafor kabul ediyorum ama ben bizim oyun planımız içinde, takımın futbol karakterini sahaya yansıtabilmesi konusunda bir numara elmander diyorum.

ha bu arada burak'a falan karşı değilim yanlış anlaşılmasın. inşallah o da umut gibi söke söke alır formayı. mutlu olurum.

veya reisi yarım devre oynatır en fazla M.Untd macı için diğer önemli oyuncularımızı da.

Elmander'e yüreğinle oynamıyorsun diye kızmış bir taraftar milli takımda.Hadi son vuruşların iyi değil gol at falan dese tamam ama Elmander ve yüreksiz oynamak aynı cümlede bile kullanılamaz.

Bence yine Elmanderle baslamali.

Rakip defansi cok yoruyor ve yerine giren adama yorgun bitkin oyuncular kaliyor.

Bence yine Elmanderle baslamali.

Rakip defansi cok yoruyor ve yerine giren adama yorgun bitkin oyuncular kaliyor.

Mahir, acikcasi Elmander'i cok seviyorum ve 11'de oynamasini isterim Burak ile. Ama Umut'u bu halde kesmek haksizlik olur.

Gelelim yine Elmander'e. Pres yapan, ama ayagina firsat gelince gol atamayan bir forvet oynasin? Cok kaciriyor. Bu yüzden ManU maci öncesi Burak'i denerdim. Kale önünde Elmander'den daha iyi.

Geri
Üst Alt