Cevap: #9 Johan Elmander
Bu insanlar robot degil. Her sezon ara ara form düsüklügü olacaktir. Elestirilerin dozunu ayarlamakta fayda var.
Elmander bu, boru degil. Burak cok mu formda su anda?
Muslera´yi elestirmek, kalitesini sorgulamak neyin nesi?
Senin gibi yorum yapsinlar, anlarim. Ama kalitesini sorguluyor adamlar 2 mac kötü oynayinca.
Hazirlik kampinda (milli takim) "lider futbolcu" denilen Hamit, simdi "yeteneksiz" oldu.
Gecen sene Muslera fazla gol yememis, cünkü atak bile yaptirmamisiz.
Biraksinlar bu isi. Skor yorumcularinin bize bir faydasi olmaz. Havayi bozmaktan baska bir ise yaramazlar.
zaten insan oldugunu bildigim icin, formsuz oldugunu bildigim icin simdi burak oynamali diyorum bende.
4-5 mac sonra umut cikar, elmander girer diyorum, cunku robot olmadigini söyleiyoruz
sonra burak cikar, umut tekrar girer.
bunun icin alinmadi mi bunlar zaten?
robot olmadiklari icin, lazim bize 3-4 tane forvet diye alinmadi mi?
adam formsuz ise, ve yerine daha iyi görünen adam varsa, koyar, oynatirsin, bu kadar basit.
burak ne yapmis, burak daha iyi durumda mi diyorsun, evet, daha iyi durumda benim gözümde. Oynadigi 2 mac ve dünkü milli macta ben buraki son derecede hazir ve formda buldum, daha ilk 90 dakkasini oynamasina ragmen.
ben muslera, hamit falan omlarla ilgili millet ne yazdi bilmiyorum, ben bu konudaki yorumumu yazdim, sende direkt bana cevap verdin demin bence.
o konuda haklisin, zaten bu duruma senden bile cok tepki veren biriyim ben bu forumda... Arda Türkler futboldan anlamiyor derken cok dogru demis diyip duruyorum 3 aydir.
türklerin cogu hic bir b.k anlamiyor, oturduklari yerden bir macta danye "Gs topcusu degil" diyebiliyorlar, iyi oynamasina ragmen üstelik.
kac yildir izledigimiz hamiti sadece milli takimdan taniyor %75, alinsin, gerekiyorsa 6 verilsin ama alinsin diyenler ve simdi izlemeye baslayinca, tanimaya baslayinca hamiti 3. lig topcusu yapiyor
yapicak birsey yok, son senelerde twitter, forumlar falan, kisaca sanal dunya cok daha beter duruma getirdi bu olayi
hic bir mok anlamayanlar bile girip istediklerini yazabiliyor forumlardan, twitterlerden falan
sen ve ben ne kadar ugrasirsak ugrasalim, bunu artik kimse durduramaz, hatta bu olay cok daha kötü yerlere dogru gidecek, cok daha kötü olacak gelecekte.