Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Kusura bakmayın ama dalga geçtiğimiz Kuyt´tan farksız şu anda.Oynamasın lütfen ya,iyice delirtmeye başladı.İnsan topla 1-2 kalite birşey yapar.

Kuyt'ın nesiyle dalga geçtin ki zaten? Kendinle dalga geç bence

Ne diyon olm?Ben hiç beğenmem Kuyt´u,bizle adı geçerken bu öküz gelmesin diyordum hep.Forumda Kuyt ile dalga geçiliyor,bir farkı olmayan Elmander gereksiz yere övülüyor,onu diyorum.Elmander geçen sene kaliteli işler yapıyordu sezonun başında,ama bu sene işkence resmen.

Burak'ın ölüsü > Elmander.

Necati > Elmander.

Eneramo > Elmander.

Fazla kasmayın işte leş oğlu leş.

Çöppppppppppppppppppppp.

ps. Beni tanıyan bilir hiç bir zaman sevemedim. Her zaman çöp oynadı.

Bu kadar acımasız eleştri yapmayalım adam geçen hafta gol atmadı mı?Baros'a 2 yıldır tahhamül ediliyor bu adama 2 maç edilemiyor niyeyse.

olay elmander degil elmander-burak. işiniz olmadıgı için bolca sallayabilirsiniz

Seviyoruz ediyoruz da sıkıntılı Elmander. Net golcü değil.

gecen senelerde buralara kralsin elmander, adamsin elmander, takimin en iyisi, onun olmadigi maclarda canimiz yanar vs. diyenler simdi gelmis neler diyor

Ne diyon olm?Ben hiç beğenmem Kuyt´u,bizle adı geçerken bu öküz gelmesin diyordum hep.Forumda Kuyt ile dalga geçiliyor,bir farkı olmayan Elmander gereksiz yere övülüyor,onu diyorum.Elmander geçen sene kaliteli işler yapıyordu sezonun başında,ama bu sene işkence resmen.

Kuyt Elmanderi falan cebinden çıkarır. Yıllarca Liverpool gibi takımda düzenli 11 oynamış,Şampiyonlar Ligi finali görmüş bir adam.Bizle adı geçerkende yazdım yine yazarım keşke biz alsaydık

gecen senelerde buralara kralsin elmander, adamsin elmander, takimin en iyisi, onun olmadigi maclarda canimiz yanar vs. diyenler simdi gelmis neler diyor

Geçen seneydi o.Geçen senenin 2. yarısının ortalarından beri yok Elmander,Süper Final denen zımbırtıdada en etkisizi idi takımın.Daha ne kadar kredisi olacak bu adamın yahu?

O kadarda değil.

Bana göre O Kadar.

1.5 senedir maçlardan keyif almıyorum Johan yüzünden.

Pozisyona giremez,girse gol atamaz.

Neymiş efendim defanstan top çıkarıyor.Pres yapıyor.

Tamam katkısı inkar edilemez ama işinide yapsın.

Bknz: Umut.

Geri
Üst Alt