Johan Elmander

Ynt: #9 Johan Elmander

Herkes yazar olmus klavye hafif gelmis galiba

Cevap: #9 Johan Elmander

hazrlk maçnda 3-0 yendiğimiz liverpool 2-1 yenildğmz selçukun glü attığı madrid maçı belki ölçü olmaz ama . en az o maçlardaki gibi olmamız lazım hatta . daha fazla elmanderinde . musleranında . üst dzey performanslarında olmaları lazım .

Elmander-Burak-Umut 3ü de çok iyi. Fatih Hoca'nın işi zor.

Arkadaşlar bu çocuğa bakmayın siz. Amrabat ilk geldiğinde "yönetim istifa, leş transfer" derken, 2-3 hafta önce "minimum 15 asisti var" falan diyordu. Amrabat iyi oynayıp, 15-20 asist yapsa, "demiştim xddd":) diyecek. İyi oynamazsa, "demiştim leş transfer diye, yönetim istifaaa:mad:" diyecek. Fazla takmayın derim.

Velede bak sen.

Arkadaş benimle tartışırken haksızlığı tespit edildi 5 kere ceza aldı.

Hala akıllanmadı ergen.

Aile yapısından kaynaklanıyor. Terbiye çok önemli.

Ayrıca Amrabat'ı sevmemenin nedenini söylemiştim daha sonra özverisiyle sevdirdi kendini. Bizimle maça çıkmadan sevdirdi hemde. Performansıyla değiştirmedi kararımı. Bakarsan o mesajlardaki tarihe anlarsın ! pardon anlarsın yazdım o kabiliyet yoktu sende.

Ayrıca Refik ilk önce adam gibi tartışmasını bil sonra yorum yap.

Ben sayamadım ama tüm tartışmaların sonunda aciz futbol bilginle kaçtın. Ama o aciz futbol bilginle hala ortaya laf atıyorsun. Ayıp yahu.

Elmander futbolu çirkinleştiriyor,sıkıyor,kısırlaştırıyor diyorum adam gibi cevap veremeden ortaya laf atıyorsunuz. Aksini söyleseniz anlarım.

Elmander pres yapıyor xD demeye devam.

Gittiği gün bayramdır benim açımdan.

Geldiği günde sevinmedim, iyi oynadığı zamanda, an itibariylede. Sevdirmedi kendini oyundayken çirkin geliyor oyun bana. Topu ileri götürüyoruz adam ortasaha da dolaşıyor.

Her adam her futbolcuyu sevecek diye bir kural yok. Millet Sabri'yi,Engin'i sevmez ben Elmander'i. Uzatmanın manası yok.

Futbolu çirkinleştiriyor.

Ne zaman oyundan çıkıyor oyun hareketleniyor,pozisyonlar artıyor. :ka21:

Öff ne kadar gereksiz bir laf bu.

3 tane aslan gibi forvetimiz var işte.

Hepsi de takır takır gol atıyor.

Ne diye ortalığa fitne atıyorsun.

Ayıp yahu,kuşlar görse oha der su yazdığına.

Elmandere bile laf atılıyorya şaşırıyorum :)

Ben sayamadım ama tüm tartışmaların sonunda aciz futbol bilginle kaçtın. Ama o aciz futbol bilginle hala ortaya laf atıyorsun. Ayıp yahu.

Sayamamışmış. :) Sen beni başka Refik'le karıştırıyosun galiba.. Ne zaman seninle tartışmışım da kaçmışım. İlk defa çatıyorum sana.. :coffee:

Ya boş boş adamlara laf anlatmayı vazgeçin normal hayatında ezik ezik takılıp çevresi olmayan burda da ilgi çekmeye çalışan alıştığımız tipler işte.

Mustafa Yavuz'un varlığı ozon tabakasına bile zarar veriyor.

Velede bak sen.

Arkadaş benimle tartışırken haksızlığı tespit edildi 5 kere ceza aldı.

Hala akıllanmadı ergen.

Aile yapısından kaynaklanıyor. Terbiye çok önemli.

Ayrıca Amrabat'ı sevmemenin nedenini söylemiştim daha sonra özverisiyle sevdirdi kendini. Bizimle maça çıkmadan sevdirdi hemde. Performansıyla değiştirmedi kararımı. Bakarsan o mesajlardaki tarihe anlarsın ! pardon anlarsın yazdım o kabiliyet yoktu sende.

Elmander futbolu çirkinleştiriyor,sıkıyor,kısırlaştırıyor diyorum adam gibi cevap veremeden ortaya laf atıyorsunuz. Aksini söyleseniz anlarım.

Elmander pres yapıyor xD demeye devam.

Gittiği gün bayramdır benim açımdan.

Geldiği günde sevinmedim, iyi oynadığı zamanda, an itibariylede. Sevdirmedi kendini oyundayken çirkin geliyor oyun bana. Topu ileri götürüyoruz adam ortasaha da dolaşıyor.

Her adam her futbolcuyu sevecek diye bir kural yok. Millet Sabri'yi,Engin'i sevmez ben Elmander'i. Uzatmanın manası yok.

Maşallah çok terbiyelisin Mustafa, örnek üye. Ailene saygılarımı sunarım.

Arada kaldim, Burak'i 11'de görmek isterim, Elmander'i de görmek isterim, ama Umut'u bu halde kesmek de haksizlik olur. Ama eminim Burak ve Elmander cok can yakar!

Maşallah çok terbiyelisin Mustafa, örnek üye. Ailene saygılarımı sunarım.

Bana sunulan üslup biçimlerine bakmanı öneririm.

Aç bak bütün mesajlarıma saygıya kusur etmişmiyim.

Ayrıca 20 yaşında terbiyeyi sizden öğrenecek falan da değilim. Bende sizin ailenize saygılarımı sunarım. :)

Bana sunulan üslup biçimlerine bakmanı öneririm.

Aç bak bütün mesajlarıma saygıya kusur etmişmiyim.

Ayrıca 20 yaşında terbiyeyi sizden öğrenecek falan da değilim. Bende sizin ailenize saygılarımı sunarım. :)

Geçen dönemde rica etmiştim şimdide rica ediyorum. Geçen dönemde olduğu gibi beni bu konudan uzaklaştırsınlar. Herkes rahat etsin. Dediklerimin hepsi teker teker çıkmasına rağmen bir Elmander aşkı gidiyor. Tamam ben göremiyorum Elmander'de ki o mükemmel ışığı. Çok koşuyor xD Pres yapıyor xD. Ayrıca pozisyona girmesi de önemli değil zaten atamıyor hem defansta katkısı çok. Tamam haklısınız.

Galatasaray'li bir futbolcuyu elestirmek yasak, bunu bilmelisin, bu yüzden hep olumlu konus, gercek olsa bile suclu sen olursun.

Objektif bakamiyor bir cok kisi olaya.

tamam tamam Elmanderi göndersin yönetim İbrahimoviç'i alsın

Ya boş boş adamlara laf anlatmayı vazgeçin normal hayatında ezik ezik takılıp çevresi olmayan burda da ilgi çekmeye çalışan alıştığımız tipler işte.

Ben buraya Galatasaray haberlerini görüp yorumlamaya giriyorum sizin gibi bir avuç ergen gibi Galatasaray'dan bihaber olup sabah akşam forumda milletle dalga geçmiyorum.

Neyse yarın okulun başlıyor. Öğretmenine selam söyle.

Geri
Üst Alt