Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolu çirkinleştiriyor.
Ne zaman oyundan çıkıyor oyun hareketleniyor,pozisyonlar artıyor.![]()
aynen renktaş burda elmadere atıp tutanlara söyluyorum takım pozisyona giremiyor ileride sıfır etkinlik! öyle klavye başında atıp tutmakla olmuyor, malesef takımın gucu oynamadığı zaman abartmıyorum yuzde 40 düşüyor!Bazı arkadaşlar vardı, koşuyor koşuyor da başka ne bok yiyor diyen?
İşte o koşular olmadığı için rakip defans şeyini sallaya sallaya oyun kuruyor ve orta sahan onlara basmaktan başka hiçbişey yapamıyor.
Elmander, Ujfaluji, melo, muslera.. Geçen sene bizi şampiyon yapan dişli.. Dişliyi bozduk net olarak sıçtık.
net olarak olmazdı, takımda sence bir ayarsızlık yokmu! elmandersiz ileride top tutamıyoruz rakip defansı yoramıyoruz, pozisyona giremiyoruzElmander'e bende atıp tutuyordum o olsaydı bu neticeler olmaz mıydı?
net olarak olmazdı, takımda sence bir ayarsızlık yokmu! elmandersiz ileride top tutamıyoruz rakip defansı yoramıyoruz, pozisyona giremiyoruz

net olarak olmazdı, takımda sence bir ayarsızlık yokmu! elmandersiz ileride top tutamıyoruz rakip defansı yoramıyoruz, pozisyona giremiyoruz
Futbol cahilinin tanımı bu arkadaş oluyor sanırsam![]()