Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Son 2 yıla bak mesela. Bu seneyide kat işin içine. Di nataleyi 3 yıl önce kim biliyordu doğru düzgün ? Ama şu son 2 senede parladı mesela. Burakda trabzona gelene kadar önemli biri değildi. Hatta beşiktaşta sağ açık oynuyordu forvet bile değil

Ya ben Burak'ın geçen sene attığı tüm golleri canlı izledim adamın cidden son vuruş becerisiyle attığı gol sayısı attığı gol sayısının 3te 1'i bile değil hep seken topu tamamla penaltıdan at.Geçen sene de parlayamazdı bu adam üzerine sistem kurdular Şenol GÜNEŞ o 32'yi attırdı buna bir şekilde şimdi başımıza bela oldu.Geçen sene Trabzonspor'u izleyenler inşallah Burak gelmez diye dua ederken 32 gol attığını duyanlar sevinç nağraları atıyorlardı.Burak sanıldığı gibi bitirici bir forvet değil yani en azından Sow kalitesinde bir bitirici kesinlikle değil.

Ya ben Burak'ın geçen sene attığı tüm golleri canlı izledim adamın cidden son vuruş becerisiyle attığı gol sayısı attığı gol sayısının 3te 1'i bile değil hep seken topu tamamla penaltıdan at.Geçen sene de parlayamazdı bu adam üzerine sistem kurdular Şenol GÜNEŞ o 32'yi attırdı buna bir şekilde şimdi başımıza bela oldu.Geçen sene Trabzonspor'u izleyenler inşallah Burak gelmez diye dua ederken 32 gol attığını duyanlar sevinç nağraları atıyorlardı.Burak sanıldığı gibi bitirici bir forvet değil yani en azından Sow kalitesinde bir bitirici kesinlikle değil.

Topun kaleciden sekip gol atmakta bi futbol kuralı. Kimse böyle gol attın diye golünü saymamazlık yapmaz. Burak kurnaz bi oyuncu forvettede kurnazlık iyidir. Sowunda çok kolay attığı goller vardı nasıl attığına pek takılmamak lazım atıyor mu atıyor önemli olan bu. Ve bu adam umuttan sonra takımımızda en çok gol atan adam

dahada faydalı olucak bu sezon form tutamadı hiç bişey yapmasa bile saha içinde liderlik yapan sayılı oyuncularımızdan

Buraktan Umut gibi savaşmasını bekleme. Sowun nasıl oynadığını sen örnek verdin mesela sen şimdi sowa tutup kuyt gibi koş desen yapamaz dengeler bozulur. Takımı oyuncusuna göre ayarlayacaksın.

Burakin ne ozelligi var merak etim?

Calim no

Pas ozelligi no

Kafa topu no

Bitiricilik no

Bence Burak gayet vasat bir oyuncu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

çift santrfr oynanacaksa ilk yazılması gereken eleman

suan elmander umut ikilisi daha agir basiyor...

Yorumlar gol attığı yada atamadığı haftaya göre değişiyor :)

Çift forvette her zaman olmazsa olmaz tek forvette ise olmasınımız.

Burakin ne ozelligi var merak etim?

Calim no

Pas ozelligi no

Kafa topu no

Bitiricilik no

Bence Burak gayet vasat bir oyuncu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çalım yok mu ? Alıp 2-3 kişinin arasından çıkıp kaleciyide ters köşeye yatırıp gol atmasını bekliyosan buraktan 5 milyon değilde bi 50 milyon bayılıp falcaoyu alacaktık. Burak teke tek kalınca iyi çalım atabiliyor elmanderi savunacaz diye bu kadarda abartıp aşağılamayın. Şu ana kadar burak kafa golü atamadı diye hemen herkes başladı kafa özelliği yok. Elmanderin kafa özelliği varda ne oluyor ? Kaç tane kafayla gol attı ? Bitirici olmayan bi adam 2 senedir 15 üzeri gol atamaz. Ve şuda bi gerçekki burak tam 90 dakika kalmasada sahada 7 maçta 6 gol atmış bi adam. Bu adama sen bitirici demiyosan bu mesajıda alıntılama futbolda konuşmayalım :b5:

Kazanma azmine hırsına mücadelesine futbol bilgisine diyecek yok..Helal olsun

amrabat çizgiye inip kesecek Elmander Kafa ile tamamlayacak :ayatollah:

zımba gibi şutunu bugünde cıkarcak ve yazıcak golünü

GOLmander atacak bugün insallah golünü ve bizleri sevinderecek :b5:

ya varya sana çok üzlüyorum çok geçmiş olsun senin bu takımı düşündügün kadar yönetici tayfaları düşünmüyotr gerçekten yazık ettin kendine :(

Geri
Üst Alt