Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

20121027.202003_IST540_1934598.jpg

Hazır takım toparlanmaya başlamışken, sakatlığı atlatsan da Elmander-Burak yapsak ne güzel olur reis :ayatollah:

Elmander - Burak ikilisini soyle 10 mac arka arkaya gormek istiyorum..

elmander oynamayacağında bariz şekilde ileride top tutamıyoruz özellikle cluj maçında ilk yarı hiç top tutamadık ileride.

ustad.. Burak'la Elmander kac mac 90 dakika beraber bitirdi?
valla renktaş bende sezon başı çok istiyordum bu ikilinin oynamasını hatta bir birlerini çok iyi tamamlar diyordum ama gerek ordu maçı gerek gençlerbirliği maçında 2 alakasız insan gibi. umarım ben yanılırımda dediğin gibi maç sayısı ile ilgilidir

valla renktaş bende sezon başı çok istiyordum bu ikilinin oynamasını hatta bir birlerini çok iyi tamamlar diyordum ama gerek ordu maçı gerek gençlerbirliği maçında 2 alakasız insan gibi. umarım ben yanılırımda dediğin gibi maç sayısı ile ilgilidir

Umut kotu demiyorum ama soyle karsilastirdimmi.. Elmanderin teknigi Umutta yok.. topu alisi verisi, gucu vs..

insallah uyumlu olurlar.. yoksa yazik olur..

Umut kotu demiyorum ama soyle karsilastirdimmi.. Elmanderin teknigi Umutta yok.. topu alisi verisi, gucu vs..

insallah uyumlu olurlar.. yoksa yazik olur..
sende şöyle düşün ozaman elmander burak oynadığı zaman pozisyona giremiyoruz, elmander umut oynadığı zaman rakip baskı yiyor ve çok pozisyona giriyoruz, tabi şuan burak en son cluj maçındaki performansından sonra ilk 11 de elmander iyleşse bile burağı oynatır.

sende şöyle düşün ozaman elmander burak oynadığı zaman pozisyona giremiyoruz, elmander umut oynadığı zaman rakip baskı yiyor ve çok pozisyona giriyoruz, tabi şuan burak en son cluj maçındaki performansından sonra ilk 11 de elmander iyleşse bile burağı oynatır.

orasida oylede.. bilemiyorum ya cok karisik reis.. neyse bakalim gorelim neolcak..

Elmander Mersin maçında oynayacak mı?

istekliydi en azindan.

Geri
Üst Alt