Sercan Turan
Hocaların Hocası
- 22 Temmuz 2009
- 50.184
- 174
- 1.738
Cevap: #9 Johan Elmander
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ikili bir birini tamamlayamıyorum malesef bende elmander- umut arasındaki uyum bu ikilide olmuyor.Elmander - Burak ikilisini soyle 10 mac arka arkaya gormek istiyorum..
bu ikili bir birini tamamlayamıyorum malesef bende elmander- umut arasındaki uyum bu ikilide olmuyor.
valla renktaş bende sezon başı çok istiyordum bu ikilinin oynamasını hatta bir birlerini çok iyi tamamlar diyordum ama gerek ordu maçı gerek gençlerbirliği maçında 2 alakasız insan gibi. umarım ben yanılırımda dediğin gibi maç sayısı ile ilgilidirustad.. Burak'la Elmander kac mac 90 dakika beraber bitirdi?
gs tvdenmi izliyon takımla antremanlara çıkması super habertakimla calisio suan
valla renktaş bende sezon başı çok istiyordum bu ikilinin oynamasını hatta bir birlerini çok iyi tamamlar diyordum ama gerek ordu maçı gerek gençlerbirliği maçında 2 alakasız insan gibi. umarım ben yanılırımda dediğin gibi maç sayısı ile ilgilidir
sende şöyle düşün ozaman elmander burak oynadığı zaman pozisyona giremiyoruz, elmander umut oynadığı zaman rakip baskı yiyor ve çok pozisyona giriyoruz, tabi şuan burak en son cluj maçındaki performansından sonra ilk 11 de elmander iyleşse bile burağı oynatır.Umut kotu demiyorum ama soyle karsilastirdimmi.. Elmanderin teknigi Umutta yok.. topu alisi verisi, gucu vs..
insallah uyumlu olurlar.. yoksa yazik olur..
sende şöyle düşün ozaman elmander burak oynadığı zaman pozisyona giremiyoruz, elmander umut oynadığı zaman rakip baskı yiyor ve çok pozisyona giriyoruz, tabi şuan burak en son cluj maçındaki performansından sonra ilk 11 de elmander iyleşse bile burağı oynatır.
Elmander Mersin maçında oynayacak mı?