Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

takımdaki malzemeye bakıyorum bu adam ilk 11 oynar kardeşim. önce bunu yazacaksın ilerde. en azından top tutuyor. topla bişey yapabilcek bir adam. ha yeterlimi degil ama öbür 2 liye göre benim için daha makbul. daha sonra burak umut 2 sinden biri yazılır.

takımdaki malzemeye bakıyorum bu adam ilk 11 oynar kardeşim. önce bunu yazacaksın ilerde. en azından top tutuyor. topla bişey yapabilcek bir adam. ha yeterlimi degil ama öbür 2 liye göre benim için daha makbul. daha sonra burak umut 2 sinden biri yazılır.

Sezon başında Elmander'in formu düşükken kesinlikle Burak-Umut diyordunuz.(Genel)

Şimdi ise Elmander kesin oynamalı oluyor.

Umut'un yerine ilk onbirde olmali

Sezon başında Elmander'in formu düşükken kesinlikle Burak-Umut diyordunuz.(Genel)

Şimdi ise Elmander kesin oynamalı oluyor.

diyen vardır ama ben asla umut burak 2 lisi demedim. bana kalsa elmanderde yoksa tek forvet oynarım. 2 side top tutamıyor önde. önüne top atacaksın bunların. elmanderide muhteşem oynadıgından degil gerekli oldugundan istiyorum başka adam yok çünkü. önde top tutabiliyor. hem böylece orta saha ne yapabilcegine karar verebiliyor. oralarda top tutamadıkmı otomotikmen oyundan düşüyoruz.

Sağlıklı olsun, benim için takımın 1. forvetidir. Ha sakın Burak ve Umut'a laf attığımı falan söylemeyin. Ben " dedim " demekten nefret ederim ama, bunu daha önce de yazmıştım. Yeni olan bir şey değil yani..

proxy.jpg

proxy.jpg

Biraz atik olsa, ayağında topu tutarken biraz hızlı olabilse keşke.Ama yapısı bu her halükarda profesyonel ve işini yapan futbolcu.Çalışan ve çabalayan futbolcuları hep tutmuşumdur.Umarım sakatlığının ardından hızlı toparlar çünkü gerçekten ihtiyacımız var.

ULU JOHAN Sana büyük görev düşüyor MANU maçında ! :ayatollah:

Reyiz formunu yükselt ne olur :( Sana ihtiyaç büyük..

golmander o kadar cana yakinsin, seni o kadar seviyorum bence bize gelmis en sempatik yabancilarin basindasin :) at golünü ucur bizi golmandeeeeeeer :)

:(

maçtan önce demiştim fiziği bu maçı kaldıramaz diye.. keşke umutla başlasaydık boş yere elmander demorolize oldu şimdi..

Geri
Üst Alt