Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

bugün saat 14:

Elmander elden çıkarılsa iyi olur

bugün saat 22:

Elmander kral adam çok yaşa Elmander
şu forumda okuduüum en gerçekçi mesaj son derece haklsın burda insanlar çok yanar döner! iyi oynarsa adam kral 3-4 maç kötü oynasın yaşlı gönderilsin!

yine kuşlar dadanmış buraya mod. olsam bunları gece gündüz demeden ayıklayıp banlarım

[modluğa göz kırpan hareketlerim]

johan elmander gibi adamlar GS bunyesinde vefadlarina kadar bulunmalidirlar aksini dusunen guvercin ya da bulbuldur (anladiniz siz onu) :yenieek:

yav allah yazdirdi heralde refik denktas tesadufe bak

vay anasına ya sabahın bu saatinde aynı cümleyi kurduk

bu saatlerdeki mod eksiliğini kapatıyor gibiyiz adeta

hakkaten ha kesinlikle yonetimden 3-4 modun lagv edilip yerine senin benim gibi 5+ yil tecrubesi olan forum ombudsmanlarinin getirilmesi gerekir haksizmiyim mod kardesim

bu konuyu murhana açmayı planlıyorum muhakkak ki doğru karara varma konusunda erbablaşmış bir ad

murhan genc yasina ve biyigina karsin modlukta basarili olmus bir isim kesinlikle onumuzu acacaktir #allahrazi

hakkaten ha kesinlikle yonetimden 3-4 modun lagv edilip yerine senin benim gibi 5+ yil tecrubesi olan forum ombudsmanlarinin getirilmesi gerekir haksizmiyim mod kardesim

nevizade sakinleri lağvedilse daha iyi olur bence nerde tartısma kavga varsa altından siz çıkıyorsunuz üyelerin çıkardığı tartısma sayısına göremi veriyorlar nevizade sakinliğini ?

Maşallahı var 1 sezonda yapacağı hatayı 1 maçta yapmayı başardı.

Gol at be adam artık gol at.

Forvet olduğunu hatırla gol at.

Defanstan top çıkarıyor diye forvet oyuncusu oynatıyoruz, alkışlıyoruz.

Geçen sene Melo Selçuk 25 gol attı da dikkat çekmedi forvet yetersizliği.

Burak'ın yanına yakışmıyor. Bitirici yabancı bi forvet almalıyız..

Boşa kızmayın Elmander'i eleştiriyorum diye ama olmuyor gol atmadan.

elmander vasat bile değil artık yabancı forvet diye tutmanın anlamı yok

Sakatlıklar sorun oluyor, eski gücüne kavuşacak derken başka sakatlığı çıkıyor..Eski gücünde olsa takımı ateşleyecek, müthiş pres yapacak ama yok..yaşı da ilerledi artık..

Her zaman kadroda bulunması gerek.

Elmander'e gelene kadar eleştirilmesi gereken o kadar oyuncu var ki...

Her zaman kadroda bulunması gerek.

Elmander'e gelene kadar eleştirilmesi gereken o kadar oyuncu var ki...

Sakatlıklar sorun oluyor, eski gücüne kavuşacak derken başka sakatlığı çıkıyor..Eski gücünde olsa takımı ateşleyecek, müthiş pres yapacak ama yok..yaşı da ilerledi artık..

Aynen...(bkz.Umut Bulut)

Uzun lafın kısası takımımızdaki forvetlerin hepsini toplasak adam gibi 1 forvet çıkaramıyoruz. Acele stoper ve forvet lazım.

Geri
Üst Alt