Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Ulu Johan :ayatollah:

A9Hzk5yCcAAu14F.jpg:large

malesef oynamadığı maçlarda pozisyona dahi giremiyoruz, sezon sonu gönderilsin diyenlere bende diyorumki ozaman sizin mantığınıza göre fatih terim başta olmak uzere tum takım eboue,muslera,felipe melo, selçuk inan emre, amrabat tum takım gitmeli ama burak yılmaz kalabilir adam gol atıyor!

maçları izlerken taktik dizilişin yanlış olduğu izlenimi alıyorum. eğer takım sahaya yanlış bir taktikle çıkıyorsa futbolcular bireysel olarak çok kötü gözüküyolar. elmandersiz beşli orta saha oynamamız durumunda o formsuz dediğimiz futbolcuların hiç de formsuz ve yetersiz olmadığını görebiliriz.

elmander de zaten hem orta saha hem santrafor oynuyordu. her maç 12 km yol yapıyordu.

çok seviyorum lan bu herifi. iş ahlakı konusunda almanlardan farkı yok valla.

Ulu Johan :ayatollah:

Kral falan desek de sene sonu yolcudur abbas. Ayakta duracak hali yok. yasi da 31'i buldu zaten. 1 sene iyi katki verdi, bu sene rezalet cidden kötü.

Barosla beraber yol alması gerekiyor malesef. Bu kadar da kötü oynananamamalı. Nerdeyse kin tutacaktım maçı izlerken adama.

devre arası forvet alınacaksa yollanabilir yoksa sezon sonu kesin hiçbir katkısı yok sezon başından beri fiziksel açıdan da bitik

klübün içinde olsun ama futbolcu olarak degil

Bu adamın oynadığı maçlarda pozisyona giremyoruz bu sene. Çok ilginç. Bence teşekkür edilip yollanmalı üst düzey bi forvet alınacaksa.

Reis bir türlü toparlanamadı devre arasına kadar da birşey olmaz heralde inş ondan sonra toparlanır diye umut ediyorum ...

Eski gücü yok, normaldir de bu kadar sakatlıkla. Geçen seneki orta sahaya yardımlarına ihtiyaç var ama kendi bölgesinde bile varlığı hissedilmiyor. Piri'ye devre arası kendini teslim etmeli.

şu haliyle Umut da Elmander'de 11'de oynayamaz

artık 4-3-3 zamanı

Hamit-Melo-Selçuk üçlüsü orta alanda.. sağda Aydın solda Amrabat forvette Burak

Geri
Üst Alt