Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Elmander fiziken hiç hazır değil..2.yarı dahil oyuna girmemeli.

gsfb01-(10)_05YEM.jpg
gsfb01-(8)_PDN28.jpg

Ayrıca Elmander oynayarak hazır hale gelebilir. Oynamayarak değil.

eğer bir yabancı kanat ve bir yabancı 10 numara alınırsa sürpriz bi şekilde gidebilir.en azından fulhama falan kiralık verilir.forvete yabancı olarak biri şart,yerli olarak adem büyük olur bence.

Elmander , Engin , Melo .. geçen sezon ki başarıda büyük paya sahip isimler , üçüde sakatlıktı cezaydı derken form yakalayamadılar

bence devre arası kampından üçüde daha iyi dönecektir

Elmanderle ilgili ibretlik bir yazı helal olsun diyorum ve gssozlukten bir renktaşın yazdığı yazıya imzamı atarım, not bu olay sadece elmander için değil herkes için geçerlidir bence herkes bu yazıyı okumalı!

her sakatlanan, her formu düşen adamı göndermemiz gerekiyormuş demek ki. bu adam vesilesiyle, çok zeki arkadaşlarımızdan bunu öğrenmiş olduk. o zaman yeni aldığımız adamın da adaptasyon süresi olmasın, ilk yarı alışamazsa hemen aldığımız gibi gönderelim değil mi? mesela sana göre hamit ikinci yarı gitmeli değil mi? he ama sen şimdi ''o daha yeni'' dersin. senin mantığınla sadece yeni futbolcu tam performans gösteremezse idare edilir, eski futbolcunun formu düşemez. ama aynı sen, bir sezon hiçbir şey yapmayan riera bu sezon coşunca hepimizden çok alkışlarsın belki de. ağzın kulaklarına varıyordur o sol kanatta harikalar yaratırken. halbuki şu an bu takımda olmamalıydı o adam, niye sahiplendin?

elmander formsuz, gönder. eboue de formsuz geçen seneye göre, gönder. melo? kafadan gitmesi lazımdı. e takım geçen seneki gibi değil? en başta fatih terim gitsin!

bak şimdi, ne yap biliyor musun? masaüstü => oyunlar => fm(çift tıkla)

orada; al, sat, ikinci yarı kov, parasını verme... hevesini al, sonra gel. (pek bilmem ama orada bile futbolcu motivasyonuna dayalı ayrıntılar falan vardır. sen onu da beceremezsin.)

Hemen devre arasi gönderilip yerine forvet gelmeli kesinlikle Elmander bitmis.

ayakta duramıyor.tac atışını bile doğru atsa pozisyona girecektik.

Bi futbolcu topun üstüne basıp nasıl düşer abi o pozisyonda?

Malesef ayakta durmaya meyali yok bizdeki 2. senesini yaşayan forvetlerin,hayır gelmez belli oldu...

Bundan sonra form olarak düşüşe geçecek Elmander büyük ihtimal. Fazla da bir şey beklememek lazım.

Sahada tanınmayacak halde oluşu bizim için önemli bir kayıp.

Kötü diyecem ama kötü bile değil ,

Noldu sana yaaaa :sad007:

kamp döneminde iyi çalışmalı geçen seneki Elmander'i görebilirsek 2. devre işler çok kolaylar bizim için

ben güveniyorum kendisine dönecek Allah'ın izniyle...

Elmanderin numarası bitti. Geçen sene çoğu rakip için tam anlamıyla bi kapalı kutuydu. Millet Elmanderin neler yapabileceğini kestiremiyordu o da iyi kullanıp bu fırsatı aradan sıyrılmıştı. Şimdi herkes çözdü Elmanderi buna ek olarakta fiziksel sıkıntısı olunca bu hali ortaya çıkıyor. Ben artık dikiş tutturabilmesini beklemiyorum umarım son maçı olmuştur..

Geri
Üst Alt