Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Kamp filan hikaye reyiss artık eski gücüne zor döner..Geçen sene çok büyük katkı yaptı gerçekten ancak bu sene yedekten ötesi olamaz artık...

Maalesef olmuyor sezon sonu yollar ayrılmalı 2. yarıda böyle oynamaya devam ederse. Geçen sene sahada nasıl belli oluyordu varlığı.

Baros'u yedik Elmander için şimdi ne yapacağız? Elmander'le yürümez bu iş.

:sad007:

Vay arkadas, ne cabuk bir oyuncuyu gökten yere vuruyorsunuz, pes vallahi.

Inadina Elmander !

umutun yerine takima adapte olur bence.

burak-elmander

2nci yarida umut

Yahu kullan-at yapmamak gerek bazı adamları. Elmander hem takımda hem de kulüpte en çok sevilen oyuncularımızdan biri. Evet bence de kötü oynuyor ve yerine oynayacak bir adam alınmalı ama bunlar yapılacak diye Elmander'in gönderilmesi gerekmiyor. Oynasın gücünün yettiğince, takıma abilik yapsın gençlere örnek olsun yeterli.

Eski gücünde değil cidden elmander.Manchester deplasmanında ne güçlüydü be 2 ayda ne oldu adam.Şu milli takımda bir eşşeklik etmiş,kendi de diyordu zaten sakat sakat oynadım falan diye.Devre arası toparlanır bence

Takımın tamamı formsuzken bir tek Elmander'i suçlu ilan etmek olmaz. Zaten devre arasında komple toparlanmazsak şampiyonluk falan hayal olur.

burdaki önune gelene sallayan hamiti haftalardır yerden yere vuran performansında biraz artma olunca reis ilan edip aslanım koçum diye ben biliyordum! nidaları atanlara inat elmandere destek.

Takım net olarak geçen sezonun çok gerisinde...Bunda en önemli sebep olarak Elmander'in form tutamamış olmasını görüyorum,hücumdaki etkinliğinden çok orta sahadaki zaafiyetin giderilmesindeki katkısıyla...

Sadece Elmander'in eksik,onun dışında takımın tam olduğu Arena daki 1-1 lik Trabzon maçındaki iğrenç futbolu unutmak isterdim,ancak ne yazık ki bu sezon birkaç maç hariç benzer bir futbola mahkum olduk.

Burak'ın,oyun gidişatının çok ötesinde extra golleri olmasa ve BJK-FB kaos içinde olmasa şu an çok farklı şeyler konuşuyor olurduk...

Elmander çok disiplinli bir forvet. Pres özelliği ve orta sahaya katkısı da iyi. Burak'ın yanında banko Elmander.

Senin geçen seneki hırsını azmini çok özledim be reyiz, ne oldu sana...

Adamın hammaddesi.

Ekli dosyalar

• elmandere_mujde_1337216344.webp
    elmandere_mujde_1337216344.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 109

Scott Piri'yle hocanın biraraya gelip bu 3 haftalık süreçte kendisini tekrardan ilk 11 oynayacak seviyeye çıkarması lazım.

Ligin ikinci yarısında onun tecrübesine çok ihtiyacımız var umarım hazırlık kampını en iyi bir şekilde geçirir ve eski günlerine döner

Hazırlık maçında iki gol atması formayı kaptırmak istemediğine delalettir.Çok disiplinli bir oyuncu.Uzun yıllar hizmet etmesini diliyorum.

Hazırlık maçında iki gol atması formayı kaptırmak istemediğine delalettir.Çok disiplinli bir oyuncu.Uzun yıllar hizmet etmesini diliyorum.

Elmander'in en sevdiğim özelliklerinden birisidir bu, takım ayırt etmeden çabalar, gol atmaya çalışır. İşini ciddiye alan biri, tam bir profesyonel.

Geri
Üst Alt