Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Elmander sık sakatlandığı için artık zor toparlanacağını yazmıştım daha önce ama yine de güveniyorum kendisine. Sakatlık yaşamazsa eskisi gibi geri dönebilir.

Sakatlık yaşamasın gerisini golmander halleder.

2. yarı en iyi transferimiz Elmander olacak. O sistemimizin olmazsa olmazı

BAAB1zPCAAA8NEY.jpg

bu adam nasıl yedek kalıyor inaılır gibi değil, oynamadığı maçlarda malesef pozisyona giremiyoruz kimse sakatttı felan demesin sakat olmadığı çoğu maçtada yedekti. elamenderi kazanmak istiyorsak ust uste 4,5 maç oynasın bakın neler oluyor.

bu adam nasıl yedek kalıyor inaılır gibi değil, oynamadığı maçlarda malesef pozisyona giremiyoruz kimse sakatttı felan demesin sakat olmadığı çoğu maçtada yedekti. elamenderi kazanmak istiyorsak ust uste 4,5 maç oynasın bakın neler oluyor.

oynadığı maçlarda çok kötüydü yedek kalması doğaldı ama formda elmander takıma gerekli

Oynamama sebebi sakatlik falan degil, sadece yabanci kontenjani, zira muslera, dany, eboue, riera, melo, ve amrabatida katarsak fatih terimin eli mahkum kaliyor elmanderi oynatmamaya.. bu yabanci kontenjani denen illetden cok cekecegiz ilerki yillarda.. bu ülkede sampiyolar ligi ayarinda oyuncu cok ender cikiyor, ve sadece avrupada oynasin diyede yabanci transferi yapmayacagimiza göre, avrupada basariyi unutalim..

Oynamama sebebi sakatlik falan degil, sadece yabanci kontenjani, zira muslera, dany, eboue, riera, melo, ve amrabatida katarsak fatih terimin eli mahkum kaliyor elmanderi oynatmamaya.. bu yabanci kontenjani denen illetden cok cekecegiz ilerki yillarda.. bu ülkede sampiyolar ligi ayarinda oyuncu cok ender cikiyor, ve sadece avrupada oynasin diyede yabanci transferi yapmayacagimiza göre, avrupada basariyi unutalim..
bizim en buyuk problemimiz defansın neredeyse hepsi yabancı, adam gibi bir tuk sol bek yada iyi bir kalici bulmalıyız, açıkçası ben onurun çok iyi kaleci olduğunu düşünuyorum musleranın gitme durumu olursa onur denenebilir

Johan Elmander: ''Tabii ki profesyonelim ancak kalbimde sadece Ailem ve Galatasaray var. Bu profesyonellikten de öte bir şey.''"

Güle güle..

Burak dururken oyundan çıkması skandal bir karardı.

Aklı ile oynamaya çalışan ender oyunculardan. Ilk yarı iyi işler yapmaya çalıştı. Zaman zaman top tutarak pas dağıttı. Oyundan çıkması hataydı. Artık bu maç ile birlikte yükselen bir grafik çizer inşallah.

Geri
Üst Alt