Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

kesinlikle hucumda drogba elmander olmalı avrupa maçlarında türkiye liginde buyuk ihtimal drogba umut elmander umut olucağını düşünuyorum burak yılmaz fizik olarak çok yetersiz pozisyona giremiyoruz oynadığı maçlarda

kesinlikle hucumda drogba elmander olmalı avrupa maçlarında türkiye liginde buyuk ihtimal drogba umut elmander umut olucağını düşünuyorum burak yılmaz fizik olarak çok yetersiz pozisyona giremiyoruz oynadığı maçlarda

harcadınız adamı. Burak Yılmazdan bahsediyoruz !!!

harcadınız adamı. Burak Yılmazdan bahsediyoruz !!!
neyini harcadık sizin gözleriniz körelmiş! adam ayakta duramıyor ama sen dersinki şimdi ş.liginde benmi attım golleri! sende haklsın ama takım oyununa hiç bir katkısı yok umarım fatih terim şu burak inadından vazgeçer!

neyini harcadık sizin gözleriniz körelmiş! adam ayakta duramıyor ama sen dersinki şimdi ş.liginde benmi attım golleri! sende haklsın ama takım oyununa hiç bir katkısı yok umarım fatih terim şu burak inadından vazgeçer!

benim cevap yazmama gerek yok yok sen benim yerime sorum cevaplıyorsun :trollface:

Yetenek olarak belki mükemmel değil ama mükemmel bir karaktere sahip

Bu adamın geriden gelip rakip oyuncudan top kapmasına hastayım ya.Çift forvet oynayacaksak elmander olmalı bir şekilde

Yetenek olarak belki mükemmel değil ama mükemmel bir karaktere sahip

mükemmel bir "futbolcu" karakterine sahip... yedek kalıyor, sakatlanıyor ama her seferinde oyuna girdiği zaman elinden geleni vermeye çalışıyor... bu tip futbolcular her zaman takıma gereklidir...

Umarım futbolu bizimle bırakırsın çok daha uzun yıllar bu formayı terletirsin. Çabaların ve karakterin herşeye bedel.

Elveda reyis :ayatollah: Güzel bi şekilde uğurlarız seni sezon sonu

ama pres yapar.

Döküldü resmen. İki pozisyonda etrafında ne top var nede adam, kendi kendine düştü. Baroşun son zamanlarını hatirlatiyor

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

yeter , sagol

O topu önüne alıp kaleciyle birlikte kaleye sokacaksın.

Drogba geldikten sonra locadan izler artık maçları

bugün çıkan o olmamalıydı koşuyor savaşıyor adam oyundan çıkarken bile başkaları gibi trip yapmıyor giren oyuncuyu motive etmeye çalışıyor.

Geçen seneki Elmanderi hatırlayıp güzel bir şekilde yolcu edelim sezon sonu

Adamlığına, karakterine, iş ahlakına, hırsına , takım arkadaşlarıyla ilişkilerine vs. vs. vs. kimsenin lafı yok ama hem Umut hem de Elmander bir arada oynarken ne yazıkki çok verimsiz oluyoruz ...

Yabancı sınırıda düşünüldüğünde sanırım Drogba'nın da gelişiyle kesik yer ... Sene sonu zaten gönderilir heralde zira geçen seneki Elmander'den eser yok :(

Geri
Üst Alt