Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Babacan sen adamın dibisin ama çok özür diliyorum ama kıçını kaldıramıyosun ya, ilk yarı 0-0 iken kaçırdığın o pozisyonu 45 yaşındaki adam yırtınsa atar be aga.

Hırs var ama bitiricilik yok,sakatlıklar çok ağırlaştırmış Elmander'i,zaten zeki oyuncu değil bazen çekilmiyor.

ben bu adamı ileride teknik kadroda kenarda görmek istiyorum istenileni futbol anlamında veremedigi bir gerçek ama adam be adam

karsi karsiya kaldigi pozisyonda adam nasil yetmis arkadan...drogba oldumu yerinde, drogba 2 metre fark atar ve gole cevirir. allahtan almissiz drogbayi.

O pozisyonda ağır kalmasının yanı sıra çok müsait durumdayken topu ters ayağına alması vadesinin dolduğunu gösteriyor ne yazık ki.

En hizli oyuncumuz defansda, en yavas/agir oyuncumuz forvet hattinda.

Elmander topu sürecek o topa yetişecekde ayağını kaldıracakta şut pozisyonunu alacakta vuracakta ohooooo.. O pozisyonda Bursa'da Cris olsaydı o bile yetişirdi. Zaten adamda futbol aklıda yok son vuruşlarıda iyi değil ve çok ağır kalıyor artık. Elmander son maçlarını oynuyor Drogba buna forma göstermez. Sene sonu teşekkür etmek en mantıklısı

Burak varken nasıl oynattı fatih hoca anlam veremedim beni de yanıltmadı maç boyunca

rip.gif

yabancilar hepsi geldinde artik büyük ihtimal tribünden izler maclari, sezon sonuda gider.

olmuyor iyi niyetine rağmen. seneyede sözleşmesi devam ediyor. satabilsek bari.

Bence bu adamdan kurtulamayacaz. Drogba-Elmander oynatır Avupa'da.

Elmander bile bu kadar baskı yapıyo,pas alıp veriyo,savunmayı yoruyosa Drogba neler yapıcak acaba:trollface:

takımın belkide en iyi oyuncularından biri 2 haftadır hucum gücümüzü çok ileri taşıdı elmander-umut sayesinde artık pozisyona giriyoruz,rakip savunma hata yapıyor yoruyoruz iiki varsın elmander.

Geri
Üst Alt