Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Çok sevdiğim bi oyuncu ancak forma şansı bulamayacak gibi , giderse yolu açık olsun

It's the football, that's the football.

Dün varsın, bugün yoksun.

Elmander hala sakatmi yoksa kadroya almiyolarmi? Ne kadar gotu birsey. Daha bundan 9 ay once sampiyonluga en buyuk katki yapan oyunculardan birisin, 9 ay sonra kadroya giremiyorsun. Futbolun aci yonu :o

neden hiç oynatmıyor hoca iyileşmedimi elmander yaa

Futbolunu çok özledim be reyis gol atmasan da mücadelen pasların o profesyonelliğin umarım sakatlık dışı bir sebeple küsmemişindir sana her türlü ihtiyacı var bu takımın.

Elmanderden falan umut beklenmesin. Biz bu işin altından kalkacak kaliteye sahibiz. Çok saçma koşular yapmaya başladı Elmander bu seneki katkısı yok denecek kadar az. Ve çok ağır. Müzmin sakat oldu çıktı başımıza zaten. Güzel bir teşekkürü hakediyor ama

Kritik maçlarda özellikle deplasman maçlarında Sarı Kule'yi kullanacaksın.İleride yapacağımız pres bizi kendimize has olan kimliğimize kavuşturmuş olacak.Bir an önce aramıza dön Johan reyizzz

yerli falan olsa neyse sabri gibi kadroda dururdu ama kontenjan harciyor ve hicbir faydasi yok. karakterli bir insan yerine yetenekli futbolcu olmak bu devirde daha iyi.

stoke city 2-3 milyon verir insallah yoksa bedavaya gider bir yerlere

Sarı dev sen olmayınca işler sarpa sarıyor hücüm pres denen birşey kalmadı takımda.

adam bir sakatlandı pozisyona bile giremiyoruz kimse bunun farkında değil, varsa yoksa gitsin sezon sonu şakamısınız siz, şu an elmanderin katksı drogbadanda snejderdende daha fazla hiç oynamadığı halde

Aslan yürek :yenieek:

tumblr_migrxw9OLx1r1mymto3_250.gif

iyi hosda son haftalarda cok sakatlanmaya basladi sezon sonu gider büyük ihtimal belki reading olur son duragi

iyi hosda son haftalarda cok sakatlanmaya basladi sezon sonu gider büyük ihtimal belki reading olur son duragi

son haftalar da mı ?

adam geçen sezon sonundan beri sakat ya da formsuz bak playoff demiyorum sezon sonu..

3 5 kuruş kazanabilecekken mutlaka sezon sonu gönderilmeli,linderotha bağladı iyice bu sezon

Johan Elmander, altyapıda U16 takımının Buca maçını takip etti ve oyunculara krampon hediye etti.

:tiphat:

adamı sakatlıklar bitirdi ya fenev macında sakatlanmasaydı gecen sene iyi olurdu

galatasaray'da 2000 ruhu diye anılan ve unutulmaz başarılara imza atan takımdaki kardeşlik ve arkadaşlık ortamı yeniden canlanıyor.

futbolculuğu kadar kişiliğiyle de taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan galatasaray'ın isveçli futbolcusu johan elmander futbol akademisi oyuncularını ziyaret etti.

bucaspor ile oynanan u16 maçını izleyen elmander daha sonra genç oyuncularla sohbet ederek bir de sürpriz yaptı. isveçli golcü oyuncu yanında getirdiği kramponları genç futbolculara hediye etti.

elmander "evimdeki eşyaları düzenlerken çok sayıda kramponum olduğunu fark ettim ve bunlarla ne yapabileceğimi düşündüm. ardından ayakkabıların genç oyuncularımıza verilmesi için kulüpten birkaç kişiyle konuştum. son derece sıkı çalışıyorlar ve bunlar pahalı ayakkabılar. ihtiyaçları olabileceğini düşündüm. buraya gelip onları izlemek ve mutluluklarını görmek son derece güzeldi" dedi.

johan elmander - galatasaray sözlük

Geri
Üst Alt