Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

O maçta, skor 3-1'ken ben girsem sahaya vücudum beni terk edene kadar kendimi paralardım, sen hiçbir şey yapmadın

Uzun zamandır oynamaman falan bahane değil. Sabri Reis her zaman hazır tutuyor kendini; seneye göndeririz paşa'ya; orda takılırsın böyle.

Ulu johan yavas yavas yol al:o

Hem yaslı hemde agır olan forvet oyuncuların toparlanması cok zaman alıyor sezon sonu tesekkür edilmeli

elmander bitmis.. ha bi de umut cikti mac dondu.. umarim umut toulouse'a doner, elmander de pasa'ya falan gider.

O maçta, skor 3-1'ken ben girsem sahaya vücudum beni terk edene kadar kendimi paralardım, sen hiçbir şey yapmadın

Uzun zamandır oynamaman falan bahane değil. Sabri Reis her zaman hazır tutuyor kendini; seneye göndeririz paşa'ya; orda takılırsın böyle.

Bahane kardeşim bahane. Sabri demişsin mesela ama 4-2'lik Samsunspor maçını hatırla ? :)

Bahane kardeşim bahane. Sabri demişsin mesela ama 4-2'lik Samsunspor maçını hatırla ? :)

Bu maçla Samsun maçı mukayese edilmez ki, fiziki durumu ne olursa olsun kendini daha çok zorlayan bir Elmander olmalıydı sahada.

Ya da ben olayın heyecanıyla oyuncuların insan olduğunu unutuyorum.:)

Ya ne kadar gerzek insanlar var bu forumda anlamiyorum :SS::SS::SS::SS::SS:

Adam Sakatliktan cikti !! Bu adam gecen sezon Sampiyonlugun bas mimari hic kimse unutmasin !!

Bir kere de futbolcumuza sahip cikalim hemen kesip atmayin skor taraftari olacaksaniz gidin sikecileri tutun !!

Ya ne kadar gerzek insanlar var bu forumda anlamiyorum :SS::SS::SS::SS::SS:

Adam Sakatliktan cikti !! Bu adam gecen sezon Sampiyonlugun bas mimari hic kimse unutmasin !!

Bir kere de futbolcumuza sahip cikalim hemen kesip atmayin skor taraftari olacaksaniz gidin sikecileri tutun !!

Geçen sezonun 2.yarısında sakatlandığı Mersin maçından beri eski Elmander olamadı ama, bu sezon cepten yedi sadece. Eleştirmekte haskız değiliz.:D

Sıfır katkı aldık bu sezon nerdeyse.Sakatlıktan bir türlü çıkamadı, Dünya kupasında henüz iyileşmeden oynaması da onun bir türlü eski Elmander olamamasında bir etkendir kesinlikle.

Sahada görmek güzeldi. Bi de Big Chief i göreydik

sabri ile elmanderi kıyaslamışsınız.elmander bu sene sakatlık sezonuydu sakatlıgın üstüne sakatlık girdi mac eksıgı var.sabri skatlıgı yok tabi kendını hazır tutacak. biraz mantıklı kıyaslama yapın

o değilde drogba fener macında ALLAH korsun sakatlansa önümüzdeki yarım sezon sakat olsa iyileşip oynasa ve kötü oynasa drogba iyi hoşsun hadi sene sonu güle güle diyecek bir taraftarız

Bu sezon için beklentisi kalmamıştır kimsenin toparlanması kendini bulması zaman alır belki ama Umut'un sezon başıyla uzaktan yakından alakası olmayan formu beni daha fazla üzüyor. Hiç olmazsa Elmander'in haklı sebepleri var..

geçen sezon sonlarından beri yok ortalıkta

ya sakat ya formsuz

paşaya mı gider bjk ye mi farketmez yeterki 2 3 kazandırıp gitsin.

Seviyoruz seni ulu Johan, ama görülen o ki sene sonunda Kasımpaşa yolları taştan..

Geri
Üst Alt