- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.346
- 5.998
Cevap: #9 Johan Elmander
orcun acaba goldmaster urunlerini mi gordu
orcun acaba goldmaster urunlerini mi gordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlamayamassın çünkü nasıl istersen öyle anlıyorsun. ben cümlemin neresinde elmander kalsın dedim iyi okusan anlardın. yabancı sayısından dolayı gitmeli yoksa bizim takımımız için gayet yeterli umutun yerine. gideceği takımdada gayet başarılı olur. drogbayada gitsin demedim. mükemmel maçlar çıkardı ama özellikle son haftalarda ezdiği topların haddi hesabı yok. drogbanın dokunulmazlığı yok her futbolcu kötü oynadığında eleştirilir.
Eski mesajlarina bi bak, bakalim Elmander kalsin dedinmi demedinmi. Direk olarak dememis olabilrsin (!)
ben onu ima etmedim. elmandere leş bitmiş diyenlere cevap vermek istedim. artık ne anlıyosan
Ondan sonra ne yazdin iyi bi oku, bi düsün, neden bu sekilde yorum yaptim.
Artisi, Elmander'in bu hali bitik degil, Drogba'nin hali bitik he? (Ilk dedigimi anladiktan sonra bu tartismaya geeriz, ama ilk yukardaki cümle)
Mutlu yillar adam!
Su adami Alpere karsi takas kullanilmadi ya, yazik vallahi..
2-3 hafta sonra bedava yolliyacaklar..
Hafız senin yorumlarda boşa çıktı. Alperi son dakikaya kadar bekledin gelecek dedin adam ters köşe yaptı![]()
Vallaha billaha son ana kadar gelir diye bekliyordum, ben bu adamin Fenere imza atmasini beklemiyordum..
Mutlu yillar adam!
Su adami Alpere karsi takas kullanilmadi ya, yazik vallahi..
2-3 hafta sonra bedava yolliyacaklar..