Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

orcun acaba goldmaster urunlerini mi gordu

anlamayamassın çünkü nasıl istersen öyle anlıyorsun. ben cümlemin neresinde elmander kalsın dedim iyi okusan anlardın. yabancı sayısından dolayı gitmeli yoksa bizim takımımız için gayet yeterli umutun yerine. gideceği takımdada gayet başarılı olur. drogbayada gitsin demedim. mükemmel maçlar çıkardı ama özellikle son haftalarda ezdiği topların haddi hesabı yok. drogbanın dokunulmazlığı yok her futbolcu kötü oynadığında eleştirilir.

Eski mesajlarina bi bak, bakalim Elmander kalsin dedinmi demedinmi. Direk olarak dememis olabilrsin (!)

ben onu ima etmedim. elmandere leş bitmiş diyenlere cevap vermek istedim. artık ne anlıyosan

Ondan sonra ne yazdin iyi bi oku, bi düsün, neden bu sekilde yorum yaptim.

Artisi, Elmander'in bu hali bitik degil, Drogba'nin hali bitik he? (Ilk dedigimi anladiktan sonra bu tartismaya geeriz, ama ilk yukardaki cümle)

Ondan sonra ne yazdin iyi bi oku, bi düsün, neden bu sekilde yorum yaptim.

Artisi, Elmander'in bu hali bitik degil, Drogba'nin hali bitik he? (Ilk dedigimi anladiktan sonra bu tartismaya geeriz, ama ilk yukardaki cümle)

ağzımızın suyu akarak izleriz bu kötü bişeymi :) illa iyiki satmışız zaten bi işede yaramadı gittiği takımda dememizmi gerekir sattıktan sonra. ben burda elmander açısından düşünüyorum. başarılı enaz 2 sezon daha geçirebileceğini ok. bizim taraftarımız değilmiki necati giderken iyiki gitti diyen şimdide dönerse iyi olur diyen. elmander içinde şimdi leş bitik diyenler yarın dönsün golmander reis diyecekler. elmander bitik değil uzun bir sakatlıktan çıktı ve formsuz ama şu bir gerçekki en formda elmander formsuz bir drogba kadar bile etkili olamaz. sonuçta kapasite meselesi. drogbanın 3-4 hafta önceki performansını gözümün önüne getirince evet drogba bitik diyebilirim ESKİ GÜNLERİNE NAZARAN. ama dediğim gibi drogba bu kötü oyunu bile yetebiliyor birçok takıma karşı

İyi bir yaz kampı geçirirse, Kasımpaşa'da huzurlu olursa çok yararı olur bence.Kasımpaşa'yı oyun olarak daha ileri götürür.

Hatta şaşırabiliriz attığı gol sayısına :)

mutlu yillar reis :pasta:

Mutlu yillar adam!

Su adami Alpere karsi takas kullanilmadi ya, yazik vallahi..

2-3 hafta sonra bedava yolliyacaklar..

Başka bir takımda oynayacağına bizde tribünde otursun.

Mutlu yillar adam!

Su adami Alpere karsi takas kullanilmadi ya, yazik vallahi..

2-3 hafta sonra bedava yolliyacaklar..

Hafız senin yorumlarda boşa çıktı. Alperi son dakikaya kadar bekledin gelecek dedin adam ters köşe yaptı :D

Vallaha billaha son ana kadar gelir diye bekliyordum, ben bu adamin Fenere imza atmasini beklemiyordum..

Ben transferde rol oynayan o kişiyi öğrenince bütün ümidimi kestim kanka :D Canımız sağ olsun. Hayırlısı böyleymiş demek ki.

tumblr_mng8s2Vmfh1rk0xaro1_500.jpg

İyi ki doğdun Ulu Johan!

Sakatlklardan uzak bir yıl olur umarım.

Geri
Üst Alt