Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Elmander inşallah bu hafta itibariyle trabzona gider.Gitmeli.Yoksa boş boş çekirdek çitleyecek maalesefki.Yolun açık olsun elmander.

Trabzon istiyorsa gönderelim hatta bursanın da istediğini yazıyor bursa gazeteleri en kısazamanda bursa yada trabzona göndermeli

Elmanderi cok severim .. Trabzon'a yakisir fazla bizi zorlamasin :yenieek:

Yabancı kontenjanı olmasa oynamasa da kalsın derdim ama böyle bir oyuncuyu tribünde görmeyi içim kaldıramaz . ilk sene yaptığın katkıyla şampiyon olduk diyebilirim . Bütün derbilerde neredeyse gol attı . Ama inşallah trabzona gitmez .

bu adamı gönderirsek çok pişman oluruz drogba ve burak yılmazın sakatlanmıyacağını garantisimi var. kesinlikle takımda kalmalı 10 numara oyuncu elmandere biraz guvensin terim bakın sahada neler yapıyor umarım takımda kalır

bu adamı gönderirsek çok pişman oluruz drogba ve burak yılmazın sakatlanmıyacağını garantisimi var. kesinlikle takımda kalmalı 10 numara oyuncu elmandere biraz guvensin terim bakın sahada neler yapıyor umarım takımda kalır

Bazılarına 37 maç dayananlar Golmandere 37 dakika dayanamadı :yenieek:

Drogba-Burak / Kazım-Umut... Bence forvet rotasyonu için yeterli olur. Yedekte de yabancı oturtamayacağımız için bence oynayacağı bir takıma gitse kendisi için de daha iyi olur.

Sakatlık sonrası zaten eskisi gibi olamadı malesef. Şimdi giderse hiç değilse, aklımızda hep "Golmander" olarak kalır.

Bu adamdaki teknik ne Umut'ta var ne de Burak'ta.Aslında maç kondisyonunu yeniden kazansa yine faydalı olur ama bilmiyorum karar ne olacak.

Bitmiş artık kondisyon olarak. Bedava bile olsa göndermemiz lazım.

Bu adamdaki teknik ne Umut'ta var ne de Burak'ta.Aslında maç kondisyonunu yeniden kazansa yine faydalı olur ama bilmiyorum karar ne olacak.
valla bunları düşünmek için senin gibi futboldan anlayan arkadaşlar lazım çok doğru tesbit sen burda yazılanlara bakma elmander bitmiş diyenler drogba ve burakta ciddi sakatlansa onada bitmiş derler adam harcamak bu kadar kolay olmamalı elmanderdeki oyun zekası ve bilgisi ne umutta nede burakta yok sadece biraz guvenilse ileride belkide drogba elmander gibi mutiş bir birini tamamlayan bir 2.li bile olabilir

ama malesefki terim kesinlikle gönderecektir elmanderi h.içi bile nerdeyse tum futbolcular gs tv de röpörtaj verdi elmanderi konuşturmuyorlar bile, hele bugun ilk 45 dakka oyundan aldıktan sonra sanırım tamamen bitirdi terim yapıcak bişey yok gerçekler bunlar. ben olsam sonuna kadar guvenirdim

♫♪♫♫♪♫ JOHAN

JOHAN

JOHAN ELMANDEEER

ELMANDEEER ELMANDEER

JOHAN ELMANDER
♫♪♫♫♪♫♫♪\

08-03-elmander.jpg

Olur da gitmesse, Fatih Hoca Johan'ı ortasahada kullanacak.Fener maçında Sneijder'ın yerinde oynaması da bunun bir göstergesiymiş demek ki.Bugün hatasız oynadı, tek dokunuşu bile tehlikeli olabiliyor.Dediğim gibi tekniği, takımdaki bir çok oyuncudan yüksek.Bana kalırsa kalmalı, ama sonuç ne olacak, göreceğiz.

tartismam bile gönderilmeli

Gidecek gibi görünüyor Ulu Johan.. :sad007:

kontratin son senesiyse ve teklifte yoksa kalabilir

elm-drgs-burak-bulut

iyi guzel

Drogba'dan aynı verimi alacağımızın garantisi yokken Elmander de giderse ŞL için Umut-Burak hele bir de bunlardan biri sakatlanırsa Umut-Kazım/Burak-Kazım ikililerini düşünemiyorum:(

Kesinlikle gitmeli kesinlikle tek forvet oynarız ama sol bek almadan olmaz onun içinde gitmeli.

Seviyorum bu adamı ama olmayınca da olmuyor, yapacak bir şey yok, eski Elmander'den eser yok artık.

Geri
Üst Alt