# Johan Neeskens

Cevap: Johan Neeskens | Yardımcı Antrenör

Rijkaard gitmeli Neeskens yeni TD olmalı. Rijkaard çok ünlü ve pahalı. Bu sezon onulamayacak hatalar yaptı Galatasaray'da. Çok yıprandı. En sonunda suçu futbolcularımza atması Galatasaray kariyerine son darbeyi vurdu.

Afedersin ama son zamanlarda duydugum en saçma şey.

Rijkaard gitmeli Neeskens yeni TD olmalı. Rijkaard çok ünlü ve pahalı. Bu sezon onulamayacak hatalar yaptı Galatasaray'da. Çok yıprandı. En sonunda suçu futbolcularımza atması Galatasaray kariyerine son darbeyi vurdu.

ya kafan galiba hic de iyi degil...

Sen galiba Rijkaard kim ve Neeskens kim oldugunu daha anlayamadin...

Neeskens ile yola devam edilmeli. Rijkaardcılar ile Anti-Rijkaardcıları ortak noktada buluşturabilir. Hem daha ucuz. Hem takımı tanıyor ve geçen sezonun hatalarını iyi biliyordur. İnş. Rijkard Milan'a falan gider.

Neeskens ile yola devam edilmeli. Rijkaardcılar ile Anti-Rijkaardcıları ortak noktada buluşturabilir. Hem daha ucuz. Hem takımı tanıyor ve geçen sezonun hatalarını iyi biliyordur. İnş. Rijkard Milan'a falan gider.

:rolleyes:

Emre kinder süprizsin yemin ederim.

Neeskens: " Maçı kaybedebilirsin ama azmini göstermen lazım. Fenerbahçe’ye kaybettiğin zaman da bir oyuncu o gece dışarı çıkmamalı."

Adamsın Neeskens.

Neeskens: " Maçı kaybedebilirsin ama azmini göstermen lazım. Fenerbahçe’ye kaybettiğin zaman da bir oyuncu o gece dışarı çıkmamalı."

Adamsın Neeskens.

Fener yenilgisinden sonra 5 gün ben hastalandım.Oyuncunun o gece dışarı çıkması kabul edilemez dedi.Aynen öyle.

Teknik heyetten bir tek su adama guveniyorum.

Çok kral adam gerçekten. Ali Ece söylemişti programda; Neeskens Türkçe öğreniyormuş, tesisteki personellerle felan Türkçe konuşuyormuş. :tiphat:

Adamsın Neeskens.

Neeskens başa gelmeli Rijkaard dan da daha büyük topçuymuş zamanında

Sabah Spor Servisi programının sonunda Neeskens ile ilgili bir video verildi. İzlediniz mi bilmiyorum ama, çok duygulandım. Video'da Neeskens 74 finallerinde Almanya'ya karşı Cruyff'un 2. dakikada kazandığı penaltıyı nasıl kullandığından bahsediyor.

"Merhaba. Benim adım Neeskens. Futbolda her zaman iyi oynayarak kazanmayı hedefledim. Her zaman futbolcularıma penaltı noktasına gitmeden atacakları köşeyi belirlemelerini isterdim. O gün öyle olmadı. Henüz 2. dakikaydı, topa tam olarak ısınmamıştım. Atacağım yeri belirlemedim. Topa geldim ve sert bir şekilde ortaya vurdum. Gol oldu. O gün finali belki kaybettik, ama herkes bizim futbolumuzu konuştu."

Bahsi geçen penaltının videosunu da koyuyorum: 1.34'e dikiz.

https://www.youtube.com/watch?v=cbqhQxUusTg

Sabah Spor Servisi programının sonunda Neeskens ile ilgili bir video verildi. İzlediniz mi bilmiyorum ama, çok duygulandım. Video'da Neeskens 74 finallerinde Almanya'ya karşı Cruyff'un 2. dakikada kazandığı penaltıyı nasıl kullandığından bahsediyor.

"Merhaba. Benim adım Neeskens. Futbolda her zaman iyi oynayarak kazanmayı hedefledim. Her zaman futbolcularıma penaltı noktasına gitmeden atacakları köşeyi belirlemelerini isterdim. O gün öyle olmadı. Henüz 2. dakikaydı, topa tam olarak ısınmamıştım. Atacağım yeri belirlemedim. Topa geldim ve sert bir şekilde ortaya vurdum. Gol oldu. O gün finali belki kaybettik, ama herkes bizim futbolumuzu konuştu."

YouTube - 1974 Netherlands - West Germany World Cup Final

Dün izlemiştim :tiphat:

YouTube - 1974 Netherlands - West Germany World Cup Final

Evet izledim ben de ki 1974'ün Hollanda'sı ile 1982'nin Brezilya'sı tüm zamanların en iyi milli takımlarıdır benim gözümde.Başlı başına ekoldürler ve ne yazık ki Dünya Kupası kaldıramamışlardır. Bu da gösteriyor ki eski dünya kupalarındaki kalite çok üst düzeymiş.

Evet izledim ben de ki 1974'ün Hollanda'sı ile 1982'nin Brezilya'sı tüm zamanların en iyi milli takımlarıdır benim gözümde.Başlı başına ekoldürler ve ne yazık ki Dünya Kupası kaldıramamışlardır. Bu da gösteriyor ki eski dünya kupalarındaki kalite çok üst düzeymiş.

Hatta bence şunu da gösteriyor: Almanlar hep Almanmış :o

Hatta bence şunu da gösteriyor: Almanlar hep Almanmış :o

Almanya başka bir dünya onu açıklamak zor....:)

Gary Lineker :"Futbol 22 kişinin 90 dakika boyunca oynadığı ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundur"

[video=youtube;4NEULNjYZyo]https://www.youtube.com/watch?v=4NEULNjYZyo[/video]

rijkaardın ayrılık zamanı geldiğinde neeskens onu bırakıp bizde kalırmı acaba? o olsun T.D. bu sistem devam etsin herkes mutlu olsun..ah aha keşke olsa.

Geri
Üst Alt