# John Heitinga | # Klaas Jan Huntelaar

Cevap: Aslan’a 2 dünya yıldızı....

dürüst olmak gerekirse Haldun Üstünel bile tek başına kaynak değil. Çünkü sorumlu olduğu başkanları ve yönetim kurulu var. Kendisine sorsanız mesela Babel'i alır gelir lakin klüp fizibilitecileri ve başkanlar ( plan-strateji) buna musade etmeyebilirler. Sadece gidip görüşmek ve olumlu cevap halinde maddi olanakların ortaya dökülüp Rijkaard etrafında karar verilip yapılır transferler. Yani kimse kaynak değil. Evet görüşürler bu şey gibi kuyumcuya gidip fiyat sormak gibi pahalıda olsa merak eder sorarız ama bu alcağımız anlamına mı gelir hayır !

Kimse kimseye inanmak zorunda değil.Babanızdan muhtemelen yaşlı bir adamhakkında misket arkadaşı gibi konuşmanız en basitinden saygısızlıktır.

ya çok dar bir görüş olmuş renkdaş ne demek babam yaşına saygı falan. sussunlar yetkililer konuşsun bence. Kalli ye hiç mi sövmedin yada ne bileyim hakan şükür gol kaçırdığında. Ufak mantık bu "saygı" falan kimse sövmedi eleştiri yapıldı o kadar. bırak gelsin kendi savunsun. Kime ne saygısı ?

Kimse kimseye inanmak zorunda değil.Babanızdan muhtemelen yaşlı bir adamhakkında misket arkadaşı gibi konuşmanız en basitinden saygısızlıktır.

ben ne dedimki?? yanlis bise mi söledim.. önce yazdigim seyi iyi okumani diliorum.. sadece o yorumu yazdim

Birçok arkadaşımız diyor bunu zaman zaman.Galatasaray.Org ve GSTV dışınd bir yere inanmam diye.E durum bu kadar açıkken daha ne alicanlar-aykutlarla uğraşıyorsunuz.

ya çok dar bir görüş olmuş renkdaş ne demek babam yaşına saygı falan. sussunlar yetkililer konuşsun bence. Kalli ye hiç mi sövmedin yada ne bileyim hakan şükür gol kaçırdığında. Ufak mantık bu "saygı" falan kimse sövmedi eleştiri yapıldı o kadar. bırak gelsin kendi savunsun. Kime ne saygısı ?

abi yetkilileri beklersen imza atıp mürekkep kuruyana kadar beklersin ;)

adam merakımızı gidermek için merak edip aldığı bilgileri zorla bize söylüyor.

saygısızlık etmek yanlış olur.

abi yetkilileri beklersen imza atıp mürekkep kuruyana kadar beklersin ;)

adam merakımızı gidermek için merak edip aldığı bilgileri zorla bize söylüyor.

saygısızlık etmek yanlış olur.

anlatamadım galiba ? kimse saygısızlık etmedi hakaret vs. gibi. eleştirdi adam saygı konusu açıldı. bu nedir ? tepkim buna. söylesin adam eyvallah. lakin yetkili yönetimdir haldun üstünel bile tek başına değildir. O halde bekliyecez. PAra sıkıntımız olduğu aşikar bence en mantıklı aday(lar)ı alıp gelirler.

anlatamadım galiba ? kimse saygısızlık etmedi hakaret vs. gibi. eleştirdi adam saygı konusu açıldı. bu nedir ? tepkim buna. söylesin adam eyvallah. lakin yetkili yönetimdir haldun üstünel bile tek başına değildir. O halde bekliyecez. PAra sıkıntımız olduğu aşikar bence en mantıklı aday(lar)ı alıp gelirler.

hakaret edildi.mod tarafından düzenlenen mesajları görmedin mi abi ?

o değil renkdaş metin arkadaşımızın yorumundan bahsettim ben kendisi bir alıntı yapmış. küfür varsa evet bu apaçık saygısızlıktır isterse bu f5 li biri hakkında olsun. küfüre karşıyım .. ban!

Diğer takımlar imza show yapıyor bizde tık yok daha...:cool:

Az ve öz transferi yeğlerim.Geçen sene Baros, Kewell, Meira nasıl getirildiyse bu sene de onların ayarında yıldızlar gelecektir.Ama geçen seneki Baros transferindeki zamanlama hatasından Haldun Üstünel'in kesinlikle ders aldığına inanıyorum.

Galiba bizim transfer istememizin en büyük nedenlerinden biride bu.Ama şunuda unutmamak gerek;yapılan bütün transferlere rağmen Türkiye'nin en iyi kadrosu gene bizde.Üstüne Türkiye'nin hemde açık ara en iyi teknik ekibini kurduk.Bochum kampına kadar stoper bitirilir,kaleci zaten bitti,birde forvet aldıkmı transferi kapatır, yeni sezona tam anlamıyla hazırlanmış oluruz.

Valla ben bilmem biri duyum yazdı bende buraya yazdım:D

Geri
Üst Alt