# John Heitinga | # Klaas Jan Huntelaar

Cevap: Aslan’a 2 dünya yıldızı....

Huntelaar'i Roma,Manu ve Juve istiyo, GS'a gelmez

TURKEY/ GALATASARAY, Eyes on Heitinga & Huntelaar

Galatasaray's new coach Frank Rijkaard has advised his club officials to sign two Dutch internationals : Atletico Madrid defender John Heitinga (25) and Real Madrid striker Klaas-Jan Huntelaar (25).

kaynak:www.transfermarketweb.com

https://maraton.com.tr/news.php?news_id=80561

https://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=156673

1 deli kuyuya tas atmis, 40 akilli cikaramiyor! Deli Vatan gazetesi bu durumda. Tuttomercatoweb de Vatani kaynak göstererek bu haberi sitesine tasimis. Maraton'da ünlü tuttomercatoweb.com adlı İtalyan sitesinin haberine göre diye gecmis kendi sitesine. Yani güya tutto mercato yapmis haberi. Yaptiklari ise de habercilik diyor böyleleri. Sizden haberci oluyorsa benden de astronot olur!

Galatasaray's new coach Frank Rijkaard has advised his club officials to sign two Dutch internationals : Atletico Madrid defender John Heitinga (25) and Real Madrid striker Klaas-Jan Huntelaar (25).

Source: Vatan

:o

Kaynak tek bütün haberlerde. o da Vatan. Bu Vatan gazetesi de benim bildigim yalan haber yapmaktan tesislere alinmiyordu gecen sene.

Ben Gökmen Özdemir'i çok severdim.Akıllı iyi bir Galatasaraylı olarak biliyordum.Ancak son 2-3 aydır yönetime karşı platformun sözcüsü gibi hareket etmesini çok yadırgıyorum.Bu haberde beklenti yükseltmek üzere yapılmış gibi duruyor.Nede olsa bağlı bulunduğu gazetenin yayın yönetmeni salyalı herif değilmiydi...

Bu haberin her ne kadar yalan olduğu iddaa edilsede, doğruluk payı olmadığınıda kimse söyleyemez. Bu haberin gerçek olduğunu ve gerçekleşeceğini ümid/hayal ediyorum..

Bu haberin her ne kadar yalan olduğu iddaa edilsede, doğruluk payı olmadığınıda kimse söyleyemez. Bu haberin gerçek olduğunu ve gerçekleşeceğini ümid/hayal ediyorum..

bu haberin dogru olup olusmasi ile dunyada kac kisi bayilir diye hic dusundunmu?

heitinga giderse ingiliz ispanya ve italyada orta buyuk belkide buyuk takimlarda yedek olarak eklenir.

Huntelaar ise fiyati biraz uygun olsa avrupada kac takimda imkani varsa otobuse atlarlar..

zaten haberin bir yerinde Ariel robben yaziyor uydurma oldu zaten burdan belli.

Klaas Jan Huntelaar gelsin bikini giyerim :D

Forumda yaprak kımıldamıyor...

Nerde millet.....

duyumcuya gerek yok yarını bekleyelim büyük BOMBA patlayabilir,eğer patlamazsa 1 ay daha bekleriz. :D

Geri
Üst Alt